#bunadspullup

Så, bunadssesongen er rett rundt hjørnet og i den anledning har jeg en liten oppfordring/utfordring/challenge til dere ;-)

Det ser ut som at det har blitt en slags tradisjon for meg å reise hjem til Okka By for 17. mai, og her om dagen booket jeg årets hjemtur. Det gjorde jo selvsagt at jeg plutselig fikk litt ekstra hjemlengsel, og kom dermed til å tenke på fjorårets 17. mai feiring. Da gjorde jeg en fin liten pullup i pullupsstangen pappa har hengt opp utenfor huset hjemme, og seansen ble selvsagt foreviget på instagram. Jeg brukte hashtaggen #bunadspullup og ble faktisk litt overrasket da jeg sjekket om det var flere bilder under samme tag. For det var det ikke! Rart. Og muligens er det fordi jeg har valgt å skrive bunadspullup med en s etter bunad, men samma det. For poenget mitt er at jeg håper vi kan endre på dette sammen.

Oppfordringen/challengen er altså som følger: gjør en pullup eller chins iført bunad, ta ett bilde og post det på Instagram under tagen #bunadspullup.

Simple as that :-D

20140427-093404 pm.jpg

Are y’all with me?

12 kommentarer om “#bunadspullup

  1. I am in!! Tjuvstarter på søndag jeg, siden jeg flyr nordover for en konfirmasjon! Tenker jeg tar pullupen Før kakebuffeten da.

  2. hehe jeg fant et styrkerom i lokalet der jeg var i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Der ble det gjennomført bunadspress, altså benkpress :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s