Blod, svette og tårer

You name it, jeg har opplevd det meste i denne jobben min.

Svette er jo ganske selvsagt når man jobber med trening, blod har det blitt fra stenger som har skrapt i legger, eller hender som har blitt utsatt for en og annen kipping pullup, og tårer oppstår i blant av frustrasjon eller i skjær sjokk av f.eks en push press som ikke gikk som planlagt (les: rett i snyteskaftet). Og idag kan jeg legge til oppkast på merittlisten.

En av mine kollegaer (for hans egen del skal jeg la være å nevne navn) ville nemlig at jeg skulle trene ham idag, og han ville at det skulle være en hard økt. «Inger, I want you to kill me». Vel, his word was my command og jeg lot ham få teste denne økten:

Jeg hadde jo gjort den selv en gang i fjor sommer så jeg viste at den ikke var en walk in the park liksom, men at den var så slitsom at han måtte rope på elgen..? Come on man. La oss bare si det sånn, han kommer til å få høre det. Jeg må jo gni det litt inn. Både at han har så sensitiv mage, og at han ikke engang fullførte halve økten før han gav seg.

Og for å gjøre vondt verre hadde det jo vært superkult om jeg kunne rapportert om en haug med norske jenter som cruiset seg gjennom samme økt. Så hva sier dere, tar dere utfordringen? :-D

35 kommentarer om “Blod, svette og tårer

   1. Holy, den økta var tung, men tok dog 4 runder, glemte meg litt bort(?)… Måtte ta pullupsene med strikk på den siste runden, men jeg fullførte og det var hoveldakelig det som var målet;p
    Skal definitivt prøve igjen senere å se om jeg klarer å slå tiden min;)

 1. Åhhhh gjorde den i morges. FY F… Jeg fullførte, klarer riktignok bare 2 pullups, så resten ble med strekk.. Måtte gråte en liten tåre under siste runde(og banna på at jeg aldri skulle lese bloggen din igjen). Tida var latterlig dårlig så den trenger vi ikke snakke om, MEN jeg fullførte uten å rope på elgen ;)

 2. Gjorde denne forrige gang du blogget om den, and hell if i´m doing it again! har en crossfitinspirert økt som jeg snappet opp fra tavla på gymmet mitt hvis du er gira på å prøve,

  denne mega-chipperen for time:
  1000m row
  40 wallball
  30 bar facing burpees
  20 thrusters 40/20
  40 boxjump
  30 pushups
  20 markløft 60/30
  40 kb-swing 24/12
  30 situps
  20 shoulder to overhead 40/20

  for meg var den så grusom at selv situpsene ble tunge å komme gjennom på slutten der :D

 3. Knallbra! Skal jammen meg ta å prøve økta, men kan riktig nok ikke ta den første øvelsen med så høy vekt som du men anyway!! :D

 4. Tilbaketråkk: 4 runder | Inger in Dubai
 5. Mens du stakkars er «morgenkvalm» har jeg planer om å fullføre denne økten idag! «Trugledermeg» Men takk, Inger! For ditt fantastiske arkiv med masse motiverende treningsøkter! :D :D
  Håper du har en finfin dag!

  1. Så gøy at du liker den! Blir lite sånne økter på meg nå for tiden desverre. Nå må jeg trene økter der det er ok å «rest as needed» siden jeg som oftest har Kaia med i gymmet :-D

 6. Du har da klart å lage gruseøkter likevel. Har da sett det :-) til og med Kaia har vært vekt :-) Sånt er jo bar kos. Men du la det ut som utfordring det betyr jo ikke at du må igjennom det ;-) Uansett takk for svar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s