Nesten som vanlig

Jeg misliker sterkt å ikke få trene som jeg ønsker, og svært travle dager på jobb i det siste har gjort at jeg ikke har hatt verken tid eller overskudd til kvalitetstrening. Det blir jo fortsatt mellom 5 og 6 økter i uken, men det er mer kvantitet enn kvalitet på treningene.

Men idag var det bra! Ikke bare gjorde jeg tunge knebøy- jeg gjorde jo til og med en metcon før jeg tok frokost! Jeg kjente jo nesten at jeg var litt stolt etterpå jo :-D

A1) 6 x 3 frivendinger @ 65 kg
B1) 5 x 5 knebøy @ 90 kg

Deretter, for time:
15 ground-to-overhead @ 25 kg
15 burpee box-overs
15 ground-to-overhead @ 35 kg
15 burpee box-overs
15 ground-to-overhead @ 45 kg

photo

Metconen så for øvrig ut som den gjorde pga det er den økten jentene som deltar i morgendagens Weekly Sprint Challenge skal gjøre. Dersom det var noen som lurte på hvorfor frøkna plutselig dreiv med burpee-box overs liksom.

Kanskje det blir en bra økt imorgen også- hvem vet ;-) Jeg takker iallefall for dagens og krysser  fingrene!

Ha en fin kveld people,
gudd nait :-)

3 kommentarer om “Nesten som vanlig

  1. Den økta hørtes bra ut! All grunn til å være stolt over deg selv :D Wow, du er virkelig god altså!
    Lurte bare på om det er en spesiell grunn til at du trener før frokost eller har det bare med tid å gjøre? :)

  2. Hei :) Blir så inspirert av treningsrutinene dine. Kjenner på hele kroppen at jeg må begynne å variere litt mer selv. Men du, jeg lurer på hvordan du gjør metcon? Jeg hadde aldri hørt om det før, men googlet litt, men ble ikke særlig mye klokere. Ser at noen kjører ulike øvelser, på tid, og kjører ned fra 10 reps til 1. Men ser også at det finnes gruppertimer som heter det ..?

    Klem fra Ida

  3. Hei Inger!
    Har du noe råd til knebøy og hvordan man kommer seg over kneika? Har lenge slitt på 50-57,5 kg og det rikker seg ikke. Noen økter er jeg til og med svakere enn 50kg. Jeg blir så frustrert! :) :(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s