Bøy & benk

Det skjer ikke ofte, men idag klinket jeg faktisk til med litt benkpress på trening. Dere har kanskje lagt merke til at det er en øvelse jeg ikke gjør så ofte, og det er to grunner til det. Den ene grunnen er at jeg som oftest får vondt i den ene skulderen av å gjøre press foran kroppen, den andre grunnen er at jeg er dårlig på benkpress. Og det er jo mye gøyere å gjøre ting man er bra på, eller hur?

Slik var min lille økt med benk og bøy før vi inntok sushibuffet til middag:

A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg
A2) 5 x 8 skråbenk @ 35kg
B1) 3 x 8 bulgarske splitt @ 60kg
B2) 3 x 8 benkpress m/hantler @ 2x18kg

20140417-102417 pm.jpg

Nå er vi mette begge to (ja, det ble jo ett par to-tre-ti sjokoladeegg etter X antall sushibiter), og har faktisk vær i seng siden halv 10! Ian har allerede sovnet ved siden av meg, så jeg får vel ta kveld jeg også.

God natt;

6 kommentarer om “Bøy & benk

 1. Kjørte aldri benk før jeg fikk det av PT egentlig, i såfall kun med hantler. Nå liker jeg det faktisk – gøy å jobbe med svakheter og se forbedringer :) Ha en fin påske Inger ^^

 2. Hei Inger! Siden du er en stor inspirasjon vil jeg dele dagens lille treningsmirakel herifra. Jeg klarte min aller første chin-up! Uten assistanse :-D Jeg ble så lykkelig. Og etter en liten pause klarte jeg en til. Jeg er helt i ekstase!
  Så, tusen takk for all motivasjon, både fra bloggen og den fine rosa boka :-)
  God påske!

 3. Hei!Hvordan er det værmessig i Dubai i januar?Leste at det var som en skandinavisk sommer,men håper ikke det betyr en bergensk sommer!;)Også sjekket jeg litt info om senteret ditt og har lyst å booke noen timer hos deg hvis du har tid:)Tenker å være i 2uker så hadde vært fantastisk å kunne trent hos dere og fått litt inspo fra deg!

  1. Hei!
   Vet du, det er faktisk vanskelig å svare på! De snart 3 årene jeg har bodd her har nemlig hvert år hvert ulikt fra ett annet værmessig. Men ja, jeg kan si meg enig i at januar kan være som en norsk sommer- dvs sol noen dager, men også risk for overskyet og til og med regn.

   Kommer du til Dubai er du selvsagt velkommen til Dubai. Nå er det kanskje tidlig å booke time dersom du ikke skal reise før januar, men send meg gjerne en mail på inger@shpdubai.com dersom du vil arrangere noe :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s