Shark attack

Uttrykket shark attack har blitt flittig brukt på SHP etter at min gode kollega Henrik beskrev følelsen man får i hamstrings av veldig hamstringsdominerte øvelser som en hai som biter seg fast i bakside lår. Og etter idag tror jeg jammen jeg kan si at jeg forstår hva han prater om.

Det var egentlig ikke planen å trene bein idag siden de fikk seg en liten omgang igår, men min planlagte trening gikk ikke helt etter planen, og det så mye gøyere ut å bli med på Ian og Henrik sin trening. Så etter å ha gjort meg ferdig med mine noe mislykkede ring muscle up (jeg startet så bra med nesten ny pers, og så mista jeg det helt!), og frivendinger, heiv jeg meg på gutta sitt shark-attack opplegg. Og believe you me, det kjennes ut som haien forsatt henger i hamstringsene mine as we speak!

A1) Strikte ring muscle-up: 5 (og en halv! …for jeg klarte ikke dippen på nr 6)- 3- 2- 2- 3- 1
B1) Frivending: 3/65kg- 3/68kg- 3/70kg- 3/70kg- 2/70kg- 2/70kg
C1) Hofteløft m/2 sek hold i topposisjon: 10/110kg- 10/110kg- 10/110kg
D1) Nordic hamstring i GHD: 6/bw + 12/assisted- 6/bw +12/assisted- 6/bw + 12/assisted
E1) Rygghev i GHD m/5 sek ball-hold i strake armer: 10-10
E2) Reverse hyper: 10- 10

Jeg ser jo nå at det ikke er så lett å forstå hva vi faktisk har gjort, så om jeg våger meg ut på samme greie igjen skal jeg passe på å få filmet litt for dere ;-)

photo

I tillegg til en ok treningsøkt som ble toppet av sushibuffet (no sharks der så vidt jeg vet!) til middag, fikk jeg endelig kommet meg til frisøren for fiksing av utvekst og klipp, ooooog jeg fikk innviet den supre tightsen min- som jeg faktisk har kjøpt selv for første gang på så lenge jeg kan huske! Med andre ord en svært bra mandag.

Og! I morgen kveld reiser jeg for pokker hjem til mamma og pappa! ÅÅÅåååhh, som jeg gleder meg :-D Men først har jeg en svært travel tirsdag i møte, hvilket betyr at jeg burde ha vært i seng for 30 minutter siden. Så jeg kan iallefall starte med å hoppe i dusjen ;-)

Ha en fin mandagskveld fine lesere,
snaiks!

10 kommentarer om “Shark attack

  1. Du er så fin og flott Inger. Virkelig et sunt forbilde, men er det lov til å spørre hvor høy du er og hva du veier? Du er jo så sterk, stram, men samtidig feminin. Ikke alle som klarer den kombinasjon. Give me your secret:) god tur til Norge

    1. Hei Line!
      Takk for fine ord! Jeg er 168cm og veier 63kg. My secret må nok være at jeg ikke er så streng med meg selv, verken når det gjelder mat eller trening. Det gjør at jeg kan kose meg med både trening og mat, og dermed klarer å tilegne meg kost- og treningsvaner som varer i lengden :-)

  2. Oh my I freakin`LOVE tightsen :O
    God tur hjem! Nå er ikke været så aller verst i regionen heller, hipp hurra :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s