Syttende mai

Gratulerer med dagen kjære lesere!

Håper dere har hatt en topp 17. mai feiring så langt. Det har iallefall jeg, og det er mye takket være dere. For gjett om jeg har hatt det gøy med å sjekke #bunadspullup på Instagram i løpet av dagen! For en gjeng søte og sterke jenter (og gutter) dere er! Og jeg er virkelig imponert over fantasien dere har vist når det gjelder valg av pullupsstang. Jeg mener, dere har iallefall bevist at man egentlig kan trene hvor som helst, så lenge man legger godviljen til ;-)

20140517-115851 pm.jpg20140517-115914 pm.jpg20140517-115936 pm.jpg20140518-120003 am.jpg20140518-120033 am.jpg20140518-120102 am.jpg

Jeg har fått med meg både barnetog og borgertog, og har tydeligvis blitt så sentimental på mine gamle dager at jeg måtte felle en liten tåre av noe av korpsmusikken. Og så har jeg truffet igjen mange kjente, gamle arbeidskollegaer, skolekamerater og min aller første skolefrøken. Sistnevnte har virkelig fått en egen plass i hjertet mitt, så det var litt ekstra stas å treffe på henne.

Før middag ble bunadssko byttet ut med joggesko og jeg fikk meg en lang løpetur i kveldssolen. Lurer på om det kan ha vært carbloaden fra min tantes fantastiske kake som gjorde susen, men løpeturen på 1 time og 20 minutter gikk like lett som en halvtimes joggings :-) Digg!

Men altså folkens, tommel opp for alle kule bunadspullups- dere er jammen kule og har gitt meg mange smil idag, vit det ;-)

I’m signing out,
snaiks

4 kommentarer om “Syttende mai

  1. Må si du er sprek og virkelig imponerende med alle de pullups’ene du tar! Jeg blir skikkelig inspirert og har skikkelig lyst til å prøve selv, men desverre er jeg ikke i nærheten av å være så sterk som du. Noen tips til hvordan jeg kan komme i gang?

    1. Det beste tipset er å øve seg på pullups så ofte du kan! Men f.eks i boken Styrketrening for Jenter finnes det program du kan gjøre for å klare din første pullup :-D

  2. Hei. Jeg lurte på om det var mulig at du har en spørsmåla runde, lurer på så masse ang hvordan du havnet i Dubai.. Hvordan er synet på kvinner, kan man gå kledd slik man vil ?

    Mvh martine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s