TRENINGSDAGBOK UKE 20

Mandag 12. mai
A1) Strikte ring muscle-up: 5 (og en halv! …for jeg klarte ikke dippen på nr 6)- 3- 2- 2- 3- 1
B1) Frivending: 3/65kg- 3/68kg- 3/70kg- 3/70kg- 2/70kg- 2/70kg
C1) Hofteløft m/2 sek hold i topposisjon: 10/110kg- 10/110kg- 10/110kg
D1) Nordic hamstring i GHD: 6/bw + 12/assisted- 6/bw +12/assisted- 6/bw + 12/assisted
E1) Rygghev i GHD m/5 sek ball-hold i strake armer: 10-10
E2) Reverse hyper: 10- 10

Tirsdag 13. mai
3 runder av:
20 utfall bakover @ 60kg
10 push press @ 50kg
20 knebøy @ 70kg
10 nøytrale pullups
(ff)

Onsdag 14. mai
Treningsfri

Torsdag 15. mai
45 min løping
(ff)

Fredag 16. mai
45 min løping
(ff)

Lørdag 17. mai
1 time & 20 min løping

…pluss x antall bunadspullups ;-)

Søndag 18. mai
A1) 5 x 5 knebøy @ 90kg
B1) 4 x 8 strakmark @ 90kg
C1) 3 x 12+12 elevert bulgarsk splitt @ 2x20kg
(ff)

20140519-113627 am.jpg

20140519-113646 am.jpg

6 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 20

 1. Hei Inger!

  Jeg blir så inspirert av deg! Har drevet litt med CF selv i Oslo, men nå går det mest i triathlon og basestyrke.

  Men jeg bare lurer på om du følger noe spesielt program eller om du bare trener det du har lyst til å trene for hver dag? Jeg sliter litt med å følge et fast program selv, for jeg får alltid lyst til å gjøre noe annet enn det som står på planen.

  Nå forsøker jeg meg btw på programmene som er satt opp i Styrketrening for jenter-boken :)

  Klem fra sunny Oslo!

  1. Hei!
   Jeg er som deg- gjør det jeg føler for hver dag :-P Men så har jeg jo enkelte ting som jeg vil gjøre noelunde regelmessig likevel, så ett slags system blir det jo på ett vis. Tenker ofte frem og tilbake på om jeg skal starte å følge ett program, men så blir det liksom aldri av :-/

 2. Fantastisk bra blogg og kan ikke tenke meg bedre forbilde enn deg!! Du er imponerende sterk samtidig som du klarer deg godt på løping! Selv synes jeg det er vanskelig å kombinere løping med øking i knebøy. ..kunne bare ønske litt mer om kosthold på bloggen. .. ang treningsloggen kunne det vært interessant å sett 12.mai filmet. Lurer spesielt på d1 og e1…?? Ellers takk for masse gode tips til økter og et sprudlende blogg!!!!! :-)

  1. Hei!
   Ja økten jeg gjorde 12. mai var nok ikke den letteste å forstå seg på gjennom å lese en treningslogg, men tviler på at jeg kommer til å gjøre den igjen så vet ikke om jeg kommer til å filme den da heller egentlig :-/

 3. Hei! Har nettopp begynt med styrketrening, og sliter med blemmer/treller i hendene..au! Vurderer om jeg skal kjøpe hansker, og lurer på om det er noen grunn til at man evt ikke bør bruke hansker? Bedrer seg kanskje etter hvert når hendene blir mer herdet.

  1. Personlig liker jeg ikke handsker, jeg føler jeg mister mye av «kontakten» med stangen om du forstår. Du vil nok bli litt herdet etterhvert ja, men du kan jo gjøre trellene minde harde gjennom å stelle dem riktig. Jeg har en fotfil i dusjen som jeg bruker ca hver gang jeg dusjer- funker supert! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s