Excuse me while I might not be able to walk tomorrow

10 repetisjoner på hvert bein. 10 sett. Med 20 kilo i hver hånd. Det er totalt 200 bulgarske splitbøy det! Og folkens, for å si det sånn var det alt dagens kjappe økt bestod av. Hvor den ideen kom fra vet jeg ikke (les: Ian), men det blir spennende å se hvordan beina kjennes imorgen ;-)

photo 2

Dere som følger meg på Instagram har kanskje sett at jeg har hatt en ganske kul formiddag. Det åpner nemlig snart en innendørs trampolinepark i Dubai, og jeg ble invitert til å komme å teste. Og fytti så kult det var!!

…meeeeen jeg må vente med å vise dere. Storebror som er på besøk hadde med seg Go-Pro kameraet sitt og fikk filmet litt, og jeg vil gjerne snekre sammen en film til dere for å vise. Så dere får vente til freddan. …eller iallefall til imorgen ;-)

Snaiks!

6 kommentarer om “Excuse me while I might not be able to walk tomorrow

  1. Du er så rå at jeg ikke finner ord!! Ble jaggu meg SÅ inspirert av denne kjapp økta di at jeg bare måtte prøve det samme (bare at jeg tok 10 reps, altså 5 på begge og 10 sett med 10kg på hver hånd) og dagen etter var det meg som var excusemewhileicannotwalk! HELT NICE, for å si det mildt :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s