Bunadsmuscle-up

Dere vet den der bunadspullup-challengen- som jeg forresten fortsatt synes er dritkult at så mange av dere gjorde! Vel, min søte venninne Christin took it to the next level kan man si ;-)

Freakin’ awesome! :-D

2 kommentarer om “Bunadsmuscle-up

 1. Hei Inger!
  Synes du virker som en kjempekul jente som man kan hente masse inspirasjon fra! Jeg lurer bare på hvordan en typisk matdag ser ut for deg? Spiser du mye karbohydrater og evt hva? Jeg trener selv mye og er opptatt av å spise sunt, men med så mye villedende informasjon om dette er det vanskelig å vite hva som er best. Jeg vet det varierer fra person til person og at dette er en individuell sak, men jeg lurer likevel bare på hvordan du gjør det når det kommer til mat?

  Hilsen en treningsglad jente

  1. Hei!
   Du har helt rett i at kosthold er en svært individuell sak og det er nok også derfor det er så lett å bli forvirret av all informasjonen som finnes tilgjengelig. Jeg følger egentlig ikke noe bestemt kosthold, men har nok ett annerledes spisemønster enn de aller fleste. Jeg spiser som regel mitt første måltid rundt lunch, har så en snacks (som oftest sjokolade) ett par timer senere dersom det trengs, og så spiser jeg mitt største måltid på kvelden etter jobb. Dette måltidet er som regel på størrelse med det mange spiser i løpet av en hel dag ;-) Men jeg liker å spise mye når jeg først spiser og å kjenne meg skikkelig mett, så det er derfor dette spisemønsteret passer meg bedre enn å spise små, frekvente måltider spredt over hele dagen. Jeg spiser meg mett på proteiner, og får karbohydrater fra grønnsaker (og frukten og sjokoladen som oftest kommer som dessert etterpå). Dersom vi spiser ute sklir det ned både ris, brød og en sjelden gang poteter, men jeg tar meg sjelden tid til å lage slike karbohydratkilder selv om jeg lager maten selv.

   Så en typisk matdag for meg kan være som følger:
   – salat med quinoa, kylling og avocado til frokost/lunch
   – en liten Lindt 85% sjokolade som snacks
   – kjøttdeig/kylling/laks med salat til middag
   – bær/frukt og sjokolade til dessert

   ..når jeg tenker meg om tror jeg faktisk at jeg spiser sjokolade 6 av 7 dager i uken, så muligens vil ikke mine kostholdsvaner gjøre deg mindre forvirret ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s