(upper)-body pump

I skrivende stund merker jeg faktisk treningsverken komme litt krypende, men ellers har gårdagens 200 splitbøy gjort svært lite fra seg. Det fikk likevel bli overkroppstrening idag, type vertikale press og drag:

A1) 5 x 5 pullups pronert grep @ 10 kg
A2) 5 x 5 militærpress @ 38 kg
B1) 4 x 8 lat pulldown bredt grep
B2) 4 x 8 sittende hantelpress @ 2 x 13,5 kg
C1) 3 x 8+8 1-arms knestående lat pulldown
C2) 3 x 8+8 1-arms knestående skulderpress

photo

Utenom en mild treningsverk i lår og rumpe kan jeg melde om en meget stiv nakke. Jeg trodde først at det var en rar bivirkning av gårdagens galskapstrening, men så kom jeg jo på at det må være fra all hoppingen. Vi snakker problemer med å løfte hodet fra puta liksom. Og apropo hopping, til tross for at jeg har gjort omtrent ingenting siden jeg kom hjem fra jobb ikveld, har jeg jo ikke laget noe film. Så den får vente til imorgen. …eller noe sånt ;-)

I’m signing out,
laters!

4 kommentarer om “(upper)-body pump

 1. Hei Inger :) Lurer på om du har noen tips til å bli god i 3000 m? skal ha test om 2,5 uke. Har løpt 4×4 og pyramideintervaller en stund nå, men føler meg likevel veldig tung i kroppen – typ blytung! Jeg er egentlig ganske lett i kroppen og trener ikke mye ben heller. Det er litt kjipt å føle seg som en hval når man løper, når man en gang har følt seg som en antilope. Okei, tar litt i der, men ja.. litt lettere enn en hval hvert fall xP På forhånd TAKK for alle tips :D ha en flott dag!!

  1. Jeg er absolutt ingen proff på hverken løping eller hvordan man best forbedrer tiden på sin 3000m, men må jo si at 4 x 4 intervaller høres ut som en bra strategi. For meg er det iallefall omtrent samme tempo jeg løper når jeg løper 3000m som når jeg løper 4 x 4. For å ikke kjenne seg tung i kroppen er det vel ganske viktig å ikke ha løpt for mye i forkant av testen. Pass på å gi deg selv nok hviledager både fra styrketrening og løping dagene før testen. Ellers kan jo kostholdet også ha litt å si for hvor mye futt du har i kroppen, men dersom løpet er ganske snart og du har lyst til å prestere så bra som mulig er kanskje ikke dette rette tidspunktet til å begynne å manipulere kostholdet.

   Lykke til uansett :-)

 2. hei!
  Du er en råtass og jeg blir inspirert til tusan av deg! Hvis du har overskudd en dag, så hadde det vært kjekt å lese om hvordan veien fra du startet styrke til nå har vært, fokuset osv. For jeg er likså der du startet på usle 50 kg i frontbøy og fremgangen tar så ubegripelig lang tid… så kjekt om man så det du har gjort i et perspektiv over litt tid…

  Nå er jo du utdannet innen ernæring og tenkte å fyre av matspørsmål.
  Har du noen råd for erstatning av brød og kornmat?
  Da tenker jeg frokost og lunsj for det er da i hvert fall jeg vil ha det enkelt.
  Jeg har forsøkt tidligere å lage salater klar, men de blir likså så fort vassne i kjøleskapet og lite delikate etter en dag eller to.

  Ha en strålende dag i Dubailand! :-)

  1. Hei!
   Skulle gjerne skrevet noe om min styrketreningshistorie, men problemet er vel bare at jeg ikke husker så mye detaljer fra det hele. Men som du sier, kanskje en dag jeg har overskudd til å tenke litt ekstra ;-)

   Hva med å gjøre en egg-basert frokost? Omelett f.eks. Da kan du jo bare lage en ekstra stor porsjon og spise halve til frokost og halve til lunsj :-) Ellers er mitt beste tips å google i vei for å finne mer spennende tips: her er det f.eks 5 tips til frokost uten brød eller korn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s