And the shoe fairy strikes again!

Jeg har som nevnt tidligere en kunde som er litt VELDIG gavmild. Jeg skal spare dere for detaljene, men hvis jeg sier at jeg idag måtte til IKEA for å kjøpe en ny kommode for å få plass til alle treningstightser, shortser og t-skjorter jeg har fått, så fatter dere kanskje greia. Denne kunden, som jeg bare kaller for my shoefairy, har skodilla, og dette har altså sine «konsekvenser» for meg også. Jeg har faktisk ikke helt telling på hvor mange par sko hun har gitt meg, men med litt kjapp hoderegning tror jeg vi er oppe i 13 par (!). Og så fikk Ian også to par her om dagen. He. Re. Gud.

Mitt seneste par i samlingen ble innviet med stil idag med en real beinøkt:

A1) 8 x 3 clean & jerk @ 60kg
B1) 6 x 5 knebøy @ 90kg
C1) 4 x 8+8 utfall bakover fra step @ 55kg
D1) 2 x 15+10 hofteløft @ 90kg

photo 1

photo 2

Hvis noen av dere tror at knebøyen kjentes digg ut, så har dere helt føkkings rett! Jeg kjente ikke ett dugg til smerten jeg har hatt i ryggen i det siste, og selv om jeg ikke våget å legge på mer vekt enn mine standard 90 kg, kjørte jeg på med ett 6. sett, istedet for de vanlige 5. Utfallene etterpå gikk som en lek, og hofteløftene (som strengt tatt egentlig kalles glutebridge) bet seg godt fast i rumpestumpen. Oh yeah! Den følelsen av en vellykket treningsøkt ass..

Det var med gelebein og ett stort smil om munnen at jeg gikk hjem fra jobb idag, spiste en stor biffsalat til middag og smågodt (!) fra IKEA til dessert. Og nå skal frøkna legge seg med ett like stort smil om munnen.

Gudd nait party people,
I’m signing out

PS! Dette er IKKE reklame ;-P

9 kommentarer om “And the shoe fairy strikes again!

 1. Herlig!! Bare lirer.. Har du lov å ta imot så my gaver som bare det? Er det ikke noe regler på dette siden hun er kunde hos deg? :)

  1. Det forstår jeg godt at du lurer på! Jeg tenker samme tanke selv om jeg virkelig skal ta imot alt!! Men den arabiske kulturen er spesiell når det gjelder å gi bort gaver. De gjør det ofte, og jeg er redd for at jeg hadde fornærmet henne om jeg ikke tok imot. Så enn så lenge prøver jeg bare mitt beste å vise henne hvor mye jeg setter pris på henne og alt hun gir meg :-)

 2. Hei! ååh jeg må bare spør deg om noe. jeg og kjæresten min drar til Dubai i slutten av august. alle er skeptisk til varmen, kulturen og at det er så dyrt der nede. jeg blir jo litt bekymret når alle er så negative. Er det så «gale» som alle skal ha det til at man ikke kan kysse/holde hender i offentlighet, at man må dekke oss til når man er utenfor hotellet og at man vil «dø av varmen» ?

  også lurte jeg på om dere har droppin på PT timer ? det hadde vært såååå gøy! :D

  1. Hehe, nei det er nok ikke så «gale» som mange vil ha det til. Men visse ting synes jeg fortsatt at man skal gjøre/unngå å gjøre av respekt for landet man besøker. Jeg velger f.eks ikke å gå i minikjole på kjøpesenteret, men har selvsagt på meg strandkjole på stranden. Og holder hender gjør jeg og Ian nesten alltid, men vi sparer klininga til vi kommer hjem ;-)

   Ja det er varmt, men ikke så mye varmere enn det er i Tyrkia og andre feriesteder egentlig. August er derimot den varmeste perioden, så forbered deg på å svette litt. Det værste er når du går fra A til B. Er du på stranda er det jo vanlig å svette, og alle steder innendørs har aircondition.

   Vi har drop-in timer ja! Send meg en mail på inger@shpdubai.com om du er interessert, så tar vi det derfra :-)

 3. Hvordan rigger du deg til når du skal ta hofteløft med 90 kilo? Er jo ikke bare bare å løfte rundt på en stang på så mange kilo…jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få løst dette når jeg trener alene så ender alltid opp med å ta de på ett ben av gangen siden stanga da ikke trenger å ha fullt så mange kilompå seg :-/

  1. Jeg legger på vektene som om jeg skulle gjøre markløft, setter meg inntil benken og ruller så stangen opp mot hoften. De stengene vi har snurrer nemlig, så vektskivene fungerer som hjul. U with me?

   1. Takker! Er nok noen måneder (år?!) før jeg er på 90 kilo, men da vet jeg i hvert fall hvordan jeg skal jobbe med saken :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s