Pre- hårvask intervaller

Jeg fikk ett spørsmål om jeg noen ganger trener to ganger på en dag (apropo spørsmål, jeg har altså ikke glemt resten av spørsmålsrunden, den bare er satt litt på vent for øyeblikket). Og ja, det hender jo at det skjer, som idag for eksempel. Jeg hadde planlagt å gjøre en overkroppsøkt senere på dagen, men gjorde likevel 12 intervaller imorges. Hvorfor? Fordi håret mitt var skittent, og det er total waste å vaske utrent hår ;-)

20140709-120521 am-321414.jpg

Før min siste kunde ikveld ble det altså overkropp, og det var benk og roing som stod på menyen:

A1) 5 x 8 benkpress @ 50 kg
A2) 5 x 10 sittende ro, smalt grep
B1) 4 x 10 skråbenk m/hantler @ 2 x 18 kg
B2) 4 x 10+10 1-arms ro @ 22,5 kg
C1) 3 x 20 renegade row @ 2 x 18 kg
C2) 3 x 20 armhevinger

Imorgen venter en siste dag på jobb før det blir en langweekend i Abu Dhabi med mamma, pappa og darlingen min :-)

Ha en fin kveld partypeople,
I’m out

8 kommentarer om “Pre- hårvask intervaller

 1. Hei!
  Venninnen min skal gifte seg i abu dhabi i november og jeg skal være med! Kjekt om du kommer med noen tips om fine restauranter, ting å gjøre og om hvor strenge de er mht klær. Så veldig usikker på hvordan kjole jeg kan ha! Leser bloggen din hver dag og synes du må være den mest oppriktig positive, lykkeligeste jenta jeg leser bloggen til. Keep up the good work. Kunne ønske jeg hadde våget å satse litt utenfor comfor zonen :)

  1. Hei!
   Brylluppet vil jo være ett privat arrangement, så du kan ha samme kjole som du ville hatt i ett bryllup hjemme i Norge tenker jeg ;-)

   Av restauranter vil jeg anbefale Reem Al Bawadi for litt type arabisk mat, ITSU Dubai Marina for byens beste (ifølge meg) sushibuffet, og så Cheesecake Factory så klart. Social House og Texas Roadhouse på Dubai Mall er også blant mine favorittter. Ellers er Madinat Jumeirah ett koselig område med flere ulike restauranter (jeg anbefaler Meat Co), og så har jo alle hotellene gode buffeter som bør testes iallefall én gang ;-)

   Takk fo super feedback! Stor klem til deg og kos deg i Dubai ;-*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s