For glutes sake!

Det har visst blitt en slags Ramadan-mandagstradisjon at jeg trener med min siste kunde for dagen. Og jeg liker det. Det blir liksom litt lettere å komme seg gjennom tunge knebøy og grusomme utfall når det står en vakker liten kvinne ved siden av meg og utbryter Mashallah for annenhver repetisjon.

Og idag trengtes det. Jeg hadde planer om å øke vekten på knebøyen min siden det de to siste mandagene har vært nesten lett å gjøre 6 sett med femmere på 90 kg (altså, ikke lett selvsagt, but you know). Men til og med oppvarmingssettet på 80 kg føltes tungt idag, så jeg holdt meg til de vanlige 90. Jeg skylder på de 100 thrusterene og 200 utfallene jeg gjorde igår, de satte nemlig sine spor i rumpeatumpen kan jeg love ;-)

Etter 6 sett knebøy ble det tunge utfall bakover fra step som jeg nå tydeligvis gjør på 60 kg (det ser nemlig finere ut på papir enn 55 kg), før vi avsluttet med to sett hofteløft. Sistnevnte svei så i rumpa at det var like før jeg så stjerner. Og da jeg var ferdig med siste sett kjente jeg pulsen i eggstokkene. Seriøst! Ok, kanskje det ikke var eggstokkene, men det var iallefall noe som hamret det nede!
…that’s what she said :-D

Tidligere idag gjorde jeg forresten også en liten snabbis; 1000 double unders på tid. Det var lenge en favorittøkt som jeg gjorde dersom jeg ønsket noe som gikk kjapt, men ikke krevde mye utstyr og som var utfordrende å gjennomføre. Nå vaf det derimot lenge siden sist, men det gikk faktisk bedre enn forventet.

Dersom noen tar utfordringen er time to beat 15 minutt og 30 sekund. Yalla habibi!

20140722-122241 am-1361916.jpg

12 kommentarer om “For glutes sake!

  1. Nå måtte jeg google double unders – oh my!! Vet ikke om jeg hadde klart EN engang! Ser for meg slitne håndledd?? Puh… :)

  2. Altså, i det siste har du hatt så mange kule t-shirts og singletter at jeg nesten blir lei meg. For jeg vil også se så kul ut på trening! Hvor får du tak i dem (merke)? Me L.O.V.E!

  3. …that’s what she said…!!! Hahaha, I love it!!

    Hva lå du på i vekter da du startet med styrketrening egentlig? Har du alltid vært så sterk?! :-D

    1. Nei, klart jeg ikke har ;-) Ett lite dykk tilbake i treningsdagboksarkivet bekrefter det, og før vi flyttet til Dubai husker jeg at jeg drev med 20kg mindre på f.eks knebøyen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s