Dia de los Deadlifts

Denne ukens treningslogikk ser foreløpig ut til å være at jeg gjør det som står på t-skjorten min. Jeg fikk en haug med kule t-skjorter fra den ene kunden min, så i kombinasjon med at jeg har hatt lyst til å bruke dem, og at hun sender meg woder hun tenker seg at jeg vil like (!?), har det blitt fler metcons enn vanlig på meg i det siste. Men jeg klager absolutt ikke- I need this shit!

Så i dag tok jeg på meg deadlifts t-skjorten og gjorde følgende økt:

20 deadlifts @ 90kg
30 burpee box-overs
40 KB swings @ 20kg
50 double unders
50 calorie row
50 double unders
40 KB swings @ 20kg
30 burpee box-overs
20 deadlifts @ 90kg

Det tok meg 21 minutt og 15 sekund og jeg fikk virkelig en aha-opplevelse på hva jeg må jobbe mer med: høyrep tunge markløft! Jeg kødder ikke, jeg sjekket stanga opp til flere ganger for å kontrollere at jeg ikke hadde lagt på for mye vekt. 90 kilo føltes jo grisetungt ut!!!

photo 1

photo 2

photo 3

…jeg tror jeg må begynne å spise sjokolade igjen ass.. I feel weak!!! :-O Men jeg tar det i morgen. Da er det jo tross alt helg her i Dubailand, og det får da være grenser for hvor mange dager jeg skal holde ut med denne galskapen!

Nå venter kveldens to siste kunder før det blir hjem for å spise havregrøt til middag- jeg må jo kompensere for alle karbohydratene jeg ikke får i meg via sjokolae ;-)
Snaiks!

6 kommentarer om “Dia de los Deadlifts

 1. heihei inger! må bare sei at du er ein stor inspirasjon og eg digge måten du framstår på!! :-D btw det e heilt utrolig kor sterk du e,men samtidig har ein dødshot (og feminin) kropp!

  lurte på ein ting: koss lage du havregrøten din? den med egg og eggehviter? kor mye egg/gryn/melk? og erstatte du noe av melkå med egg?

  1. Hei Cecilie!

   Takk for fine ord snille du :-*

   Jeg tar ønsket mengde havregryn i en gryte, dekker med vann, å har 4 eggehviter over og kanskje ett helt egg. Har i litt salt, kanel og søtning, og så rører jeg helt til grøten er ferdig. Kanskje jeg må lage en video for å vise?? ;-)

 2. Inger, skriv bok!
  Lover å handle i julegave til alle jeg kjenner :)
  Ler så jeg griner til tider av bloggen din, mest med deg og bittelitt av deg ;) jeg lærer, blir inspirert og motivert. Du formidler på en så oppriktig måte og virker som om du har rette og fornuftige verdier, både når det kommer til trening, mat og livet generelt. I jungelen av galskap der ute så er det stemmer som din som burde høres.
  Så skriv bok, da. Så slipper jeg å printe hele bloggen din for å gi til alle jentene og damene jeg er glad i som jeg vet ville likt å lese det du skriver. ( neida, skal ikke det, de kan jo strengt tatt bare lese bloggen din selv, men JEG tror du ville skrevet en sabla bra bok).

 3. Tilbaketråkk: Fordi | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s