Fordi

I formiddag gjorde jeg 8 stk 40/20 sek intervaller @ 12km/t med 0, 2, 4, 6, 8, 10, 12 og 14% stigning, etterfulgt av 1 minutt hvile og deretter så mange clean and jerks som mulig på 4 minutter med 2×16 kg kettlebells.

Hvorfor?
Fordi det er en av øktene til Dubai Fitness Championship på fredag, og dersom jeg skal gjøre den må jeg jo kjenne hvordan det føles på kroppen.

Etter en liten pause gjorde jeg 1000 (!) meter på skiergen, noe som tok meg 4 minutt og 24 sekund å gjennomføre.

Hvorfor?
Fordi jeg kan :-D

Deretter gjorde jeg 3 runder av 20 hand-release burpee box-overs pluss 20 push press med 2×13,5 kg.

Hvorfor?
Fordi det er fredagens andre økt i Dubai Fitness Championship, så jeg måtte jo teste den også.

Etter en god frokost, frokostdessert (les: sjokolade), litt programskriving og to kunder gjorde jeg:

20 markløft @ 90kg
30 burpee box-overs
40 KB swings @ 20kg
50 double unders
50 calorie row
50 double unders
40 KB swings @ 20kg
30 burpee box-overs
20 markløft @ 90kg

Hvorfor?
Fordi jeg kunne :-D Og fordi jeg har gjort økten før, og helt enkelt hadde lyst til å gjøre den igjen. Sist gang var i juli og da tok herligheten meg 21 min og 15 sekund å gjennomføre, mens idag var det hele over på 18 minutt og 20 sekund- til tross for at jeg fortsatt kjenner meg som en pusling når jeg gjør markløft. Oh well, digg var det jo uansett!

IMG_5463.JPG

I kveld har jeg og darlingen vært på kino selv om det bare er en helt vanlig tirsdag.

Hvorfor?
For å spise mer sjokolade vel ;-)

I’m signing out,
god natt partypeople!

7 kommentarer om “Fordi

 1. Hei vakre Inger :)

  På jakten etter den ´perfekte´ treningstights så tenkte eg å spørr om du har ein eller to favoritter?
  Eg har prøvd mange ulike varianter av nike, 2xu, skins, betterbodies men syns alle e bra men ikje heilt som eg ønske!
  Någe å anbefale? :)

  1. Hei!

   Skal jeg velge ut én favoritt må det være en svart basic fra Lulu Lemon, meeeeeen den viser seg å ikke vær så «utholdene» i vask, så jeg vet strengt tatt ikke om det er den beste å anbefale. Jeg har to svarte helt basic løpetightser fra Nike, tror de kostet 350 sek da jeg kjøpte de, som jeg har hatt i snart 5 (!) år og de er omtrent like fine enda. De er også svært digg å ha på, pluss nøytrale i fargen så jeg kan garantere at de har blitt mye brukt. Så de anbefales :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s