The Triple

For dere som ikke er helt inne i crossfitverdenen kan jeg informere om at det i disse dager arrangeres Crossfit Games i California. Det er omtrent som VM i crossfit. Typ. Det som gjør det ekstra kult å følge med i år er at norske Kristin Holte deltar- og folkens, she’s a freakin star!

En av øktene de var igjennom i går var «The Triple» som bestod av:

3 km ro
300 double unders
3 mile (ca 4,8 km) løping

Da Kristin var i Dubai for noen uker siden sa hun at hun gjerne kunne sett for seg noen litt lengre løpedistanser i Games, så da denne økten ble annonsert hadde vi jo selvsagt litt forventninger til at hun skulle prestere bra. Men at hun skulle vinne hele greia?! Her er de beste i verden (!) samlet, og den der frøkna fra Norge løper inn til en uoverlegen seier!!! Er dere klar over hvor stort det er eller?! La oss bare si at det var ville tilstander i heimen i går da vi streamet eventen ;-)

Og selvsagt måtte jeg jo prøve økten selv. Roing er hat, men double unders liker jeg jo, og løping er greit, og så er det jo ikke hver dag man kan gjøre en økt og sammenligne resultatet sitt med både Annie Thorisdottir og Rich Froning liksom. Så med 3 espressos innabords gikk jeg (nesten) all inn, og 39 minutt og 48 sekund senere var jeg «i mål». Resultatet mitt blekner jo i forhold til Kristins, men det er jo ganske kult å kunne si at jeg faktisk slo noen av de store jentene! …eventet der de skulle finne sin 1RM overhead squat derimot trenger vi ikke prate om.. ;-)

photo34

Uansett, Kristin; keep making us proud. Og Mashallah, du awesome kvinnemenneske :-D

10 kommentarer om “The Triple

  1. Herlighet Inger, det er jo DØDSbra!! Jeg står fortsatt på det jeg sa tidligere i vår – at du skulle gått for regionals ;) Neste år?

    Kristin er maskin…! GRÅT da hun løp over målstreken hahahahha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s