Is this real life?

Jeg begynner iallefall å lure. Bare sånn at dere vet sånn omtrent hvordan ståa er; min standard på håndvesker av er vanligvis av type «kjøpt på H&M» eller «stjålet/arvet fra mamma», så det at jeg nå kan sprade rundt med en freakin Chanel-veske på armen er jo faktisk over middels drøyt.

IMG_5390.JPG

IMG_5391.JPG

IMG_5394.JPG

Så ja, i dag har vært en bra dag. Men det er mer på grunn av at jeg endelig fikk solt meg litt pluss hadde en lang middagshvil på sofaen i Ian sin armkrok, enn på grunn av Chanel-vesken altså. Sistnevnte er fortsatt litt for surrealistisk for denne frøkna.

PS! Nei, vesken er ikke fra Karama
PPS! Nei, jeg har ikke kjøpt den selv
PPPS! Neida, jeg er ikke sponset ;-)

12 kommentarer om “Is this real life?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s