Kanskje godt nok til 2. plass?

Fy søren det der var slitsomt ass! På forhånd tenkte jeg at 400 m løping mellom noen frontsquats og cleans ville være som en liten recovery, men maaaaan tok jeg feil! Lårene mine føltes som tømmerstokker etter de første 30 frontbøyene og jeg tror pappa kunne løpt raskere enn meg på den følgende 400 meteren! Baklengs.

Det gikk ikke hele veien til topps, men jeg tror faktisk jeg kom på andre plass! Vi måtte dra før eventet var over og sitter i skrivende stund i en taxi på vei til Abu Dhabi, men sist jeg sjekket var jeg fortsatt på andre :-D Weeehooo!! Det betyr isåfall 5000 dhs (ca 8000 nok!) rett i lommen! What?!

IMG_5378.PNG

IMG_5379.PNG

Så kanskje det var verdt strevet after all ;-) :-D

4 kommentarer om “Kanskje godt nok til 2. plass?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s