The Seven- ca ett år senere

Sist gang jeg gjorde økten «The Seven» hadde jeg som mål å være ferdig på under 30 min. Det klarte jeg ikke. Men siden det var omtrent ett år siden, og jeg hadde håpet at formen hadde blitt bedre siden den gang, gikk jeg idag på med godt mot og satset på at sub 30 minutter var en realitet.

Vel. Det gikk ikke idag heller desverre. Ryggen begynte å gjøre vondt etter 3 runder, og jeg mistet litt motet. Men, det tok meg iallefall litt kortere tid å bli ferdig idag:

7 runder av:
7 handstand pushups
7 thrusters @ 43 kg
7 knees to elbow
7 deadlifts @ 80 kg
7 burpees
7 KB swings
7 pullups

Jeg brukte 30 minutt og 37 sekunder- Kristin Holte gjør denne økten på under 20 minutt om jeg ikke tar helt feil. Just sayin!!!

12 kommentarer om “The Seven- ca ett år senere

  1. Jeg hadde nok brukt 30 min bare på 1 runde av det der, så at du bruker litt over 30 min på alle 7 rundene er for meg helt FANTASTISK! Syns du er helt rå! Er så inspirerende å se på alt du gjør og lese bloggen din! 😊 og er jo ikke noe særlig misunnelig på at du bor i Dubai da 😝😊 ROCK ON!

  2. Hei!Mulig du har svart på dette før altså men jeg lurer på hva som er din absolutte favoritt økt?Legger du opp treningsuken din på forhånd eller tar du dag for dag?:) Hvis du ikke får inn en intervall økt i uken (løping) er det «krise» da eller hvordan tar du det?:)

    1. Hei! Jeg har prøvd å svare på det før, men det beste svaret er nok at jeg ikke har noen favorittøkt, men heller favoritt-øvelser. Da er knebøy-, splittbøy-, og utfallsvarianter blant favorittene. Og pullups med ekstra vekter.

      Jeg planlegger aldri treningsuken på forhånd, men tar treningen dag for dag. Jeg har jo en slags ide om hva jeg ønsker å få gjort i løpet av treningsuken, men har absolutt ikke noe fast opplegg.

      Hehe, intervalløkter eller løping er det jeg gjør når jeg ikke gidder (eller har tid til) å trene styrke , så jeg kan ikke akkurat si at det er krise om det ikke skjer ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s