The Seven

Idag gjorde jeg mitt andre forsøk på crossfitøkten «The Seven». Og det gikk bedre enn forrige forsøk, men jeg klarte fortsatt ikke målet som var å bli ferdig på mindre enn 30 minutter. Den der økten er slitsom altså!

«The Seven» er som følger:
7 runder av:
7 handstand pushups
7 thrusters @ 43 kg
7 knees to elbow
7 deadlifts @ 80 kg
7 burpees
7 KB swings
7 pullups

..og ser ut omtrent som følger:

Hadde jeg bare klart å holde dette tempoet alle syv rundene så hadde det nok ikke vært noe problem å klare time-capen, meeeeeeen, jeg mista futten rundt runde nr 3! Men det var nære på altså! Jeg hadde klart den på 31 min, så neste gang, da altså! ;-)

Hæv a nais evening! I’m signing out!

9 kommentarer om “The Seven

  1. Faen for noen deilige og sykt fine lår du har, ønsker meg sånne til jul! Du er forresten VELDIG imponerende, maskiiiiiiin :D

  2. Gjorde the seven for en stund siden og den er heavy!! Bra jobba!! Vi hadde 30 min time cap så hadde noen reps igjen på siste runde.. har hatt lyst til å gjøre den igjen siden den gang, var jo veldig gøy og :)

  3. Shit, for en økt! Jeg har ikke motivasjon til å gjøre den aleine i alle fall, da må jeg få med meg noen! Men den må jo nesten prøves ut, sjølv om jeg ikke kommer te å gjøre den på langt nær så raskt som deg- du er en maskin, Inger! :) Imponert og inspirert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s