Stay positive

Har akkurat kommet hjem etter å ha droppet mamma, pappa og storebror på flyplassen og fyyy så tomt det er i leiligheten nå! Men istedet for å være lei meg for at de ikke lenger er her, vil jeg heller tenke på hvor heldig jeg er som har foreldre og familie som både kan og vil komme til Dubai så ofte.

Og i stedet for å legge opp ett «sesåtristjegernå»-bilde, legger jeg heller opp bildene Ian tok av meg imorges mens jeg holdt på le meg ihjel. Helt enkelt fordi man skal always look at the bright side of life, og sånt ;-)

IMG_1363

IMG_1365

IMG_1366

IMG_1369

God natt :-)

12 kommentarer om “Stay positive

  1. Du er virkelig ett forbilde :-) Jeg hadde andre blogger jeg sjekket daglig/først, nå er det din blogg som sjekkes først. Kos deg på beachen :-) God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s