Throwback Thursday

…til det som må være den verste mentale utfordringen jeg har hatt så langt i livet. Finaleøkten i årets DFC satte spor både mentalt og fysisk og jeg gikk så mange runder med meg selv i løpet av den timen (!!!) det tok å gjennomføre økten at jeg mistet tellinga. Dere kan jo selv tenke dere hvor «motiverende» det er når man etter 20 minutter non-stop slit får høre at det er 40 føkkings minutter igjen av galskapen!!! Jeg var så nære, så nære å gi opp, men visste jo også at jeg måtte kjøre på for å sikre pallplassen som jeg så gjerne ønsket. Og det var jo verdt slitet, men likevel. For en økt ass.. Det var kun jeg og 3 andre jenter som klarte å fullføre alt, av totalt 25 jenter, så det sier vel sitt tenker jeg!

Anyways, selv om jeg har prøvd å fortrenge hele greia, må jeg jo gi en liten reminder om hvordan (helvetes-)økten var:

100 burpee box overs
100 deck squats @ 8kg
100 sit ups
100 KB swing @ 16kg
50 giant box-overs
800 m sandbag carry @ 25kg
25 giant box-overs
50 KB swing @ 16kg
50 sit ups
50 deck squats @ 8kg
50 burped box overs
400 m run

IMG_6656

IMG_6655

IMG_6654

IMG_6653

IMG_6652

Imorgen er det faktisk på’an igjen med Dubai Fitness Challenge- men denne gangen er jeg dommer istedet ;-)

God natt,
I’m out

12 kommentarer om “Throwback Thursday

 1. hei :)

  Min gruppe og jeg har en oppgave i faget Understanding Culture, om hvordan der er for norske kvinner å jobbe/bo i Dubai. Jeg lurte derfor på om du kunne hjulpet meg litt å svare på noen spørsmål ? :)
  Selv var jeg nylig i Dubai og elsket det!

  Om du har mulighet for å svare (kort eller utdypende) på noen spørsmål, kan vi godt ta det over mail om du ikke heller vil ta det i kommentarfeltet. Kanskje andre også er nyskjerrige ? :)

  gi en lyd og jeg vil sende spørsmål :)

  Malin

 2. Jises for en økt :O Kan tenke meg det gikk ut over det mentale ja. Men for en mestringsfølelse!! Har du flere konkurranser på agendaen? :-)

 3. Helt vanvittig! Du har GOD grunn til å være stolt !!!
  Jeg tok utfordringen din og testet 3 km på møllen. Hadde planlagt fartetapper.. men de kunne jeg bare drite i. Dine 12 minutter får bli ett fremtidig mål.. eg havnet på 13,54…. og var sånn passe fornøyd. Hadde iallefall planer om å klare det på under 13.. menmen.. neste gang! Jeg holdt litt igjen på den siste kilometeren, og hadde tenkt å ta meg ut de siste 500 metrene, men så plutselig var jeg i mål.. og da kjente jeg at jeg hadde litt til å gå på.. men takk for en JÆ**** utfordring. Skjønner godt at det stopper opp mentalt for å gjøre denne av og til ;-D

 4. Etter å ha lest om denne «øktå» tenkte eg det sama som itte eg leste om maratonet ditt. Du må ver utroligt sterke mentalt! Fy f….ader jenta!!
  Unbelievable!

  Lure på ka slags sadistisk menneske som designa den finalen der..svett bare av å lesa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s