10 kommentarer om “Hei bloggen

  1. «Lett å slå for de som løper mye» *gulp* #prestasjonsangst
    Jeg skal forsøke. Klarer jo 5 km på 24 minutt, så da skulle jeg være klare å presse meg ned til under 15 min på 3 km iallefall. Spennende.. kanskje jeg skal forsøke i dag… takk for challange… jeg skal teste. :-)

  2. Gøy med challenge! Skal teste dette når ryggen blir god nok :)
    Veldig gøy når du lager litt videoblogger innimellom!! :D Må gjerne ha mer av det! Kanskje en tacosalat video – how to do.. haha ;)

    1. Jeg har som regel 1,5%, men denne gangen hadde jeg ingen. Starter på 14,5 km/t og øker tempo etterhvert alt etter hvor fresh jeg føler meg. Ikke særlig mye oppvarming desverre, kanskje ett minutt eller to med jogging bare :-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s