26 kommentarer om “Treningslogg på video

  1. Stemmer, og ja *bankibordet* jeg føler meg helt fin nå. Jeg gjorde egentlig ikke så mye annet enn å unngå de øvelsene som gjorde vondt en periode, og det gjorde tydeligvis susen :-)

 1. Dette har du sikkert svart på tidligere, men jeg har ikke fått det med meg…:
  Kjører du en slags sirkeltrening? Eller tar du 3-4-5 set på hver øvelse først (jeg ser du – hvis jeg forstår det rett – kanskje kjører ferdig snatch først før du går på bøy ++)?

  1. Hei!
   Noen ganger gjør jeg sirkeltrening, men på denne økten gjorde jeg enkle sett og supersett. Jeg gjorde altså ferdig snatchen først, så gjorde jeg knebøy og muscleup i superset, og så utfall og HSPU i superset, og sist hiplifts.

 2. Så gøy økt, fikk lyst å prøve denne selv! Du imponerer virkelig med styrken din, og plettfri (etter mitt syn) teknikk i knebøy :)) er det noen spesiell grunn til at du løfter opp beinet fremme når du tar utfall bakover fra step?

  1. Takk :-)

   Ja, kneet løftes for å få enda mer strekk i hoften på det beinet jeg står på, men når det er sagt bør jeg egentlig være enda mer aggressiv i kneløftet for å få denne effekten. ..sier Ian ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s