Surrealistisk

Dersom noen hadde sagt til meg for 4 år siden at jeg en dag skulle stå å slå av en helt random prat med en av prinsene i Dubai, så kan vi trygt si at jeg ikke hadde trodd dem. Den siste tiden har jeg fått opplevd så mye spesielt og surrealistisk i denne jobben min at jeg vurderer å begynne å skrive dagbok slik at jeg kan huske alt en dag jeg blir gammel og grå. Men i denne omgang får vi nøye oss med litt bilder, så her er noen fra DFC-dømmingen fra fredag:

IMG_6932

IMG_6933

IMG_6934

IMG_6935

IMG_6936

IMG_6937

IMG_6938

IMG_6939

IMG_6940

IMG_6941

Merket med

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s