Juks?

Dagens treningsøkt tok så lang tid at når jeg nå skal skrive ned hva jeg gjorde er det bare så vidt jeg husker alt. Og det var ikke fordi jeg gjorde mye altså, men det var en kombinasjon av god tid sånn generelt, godt selskap i gymmet, og selvsagt at jeg er over middels flink til å ta lange pauser. Og vet dere, I freaking love it ;-)

Uansett, jeg startet iallefall økten med å teste hvor mange double-unders jeg klarte på 3 minutter. Det er nemlig en av challengene i morgendagens DFC (som jeg for tiden bare dømmer btw), og med fare for å skryte, så er jeg altså flink på doubleunders! Telling derimot er tydeligvis ikke helt min greie, og jeg har ikke peiling på hvor mange det ble til slutt. Men tror jeg endte opp på 280 reps. Pluss minus.

Siden jeg i forigårs ble avbrutt midt i treningen (for å kjøpe en føkkings BIL!!), og dermed ikke fikk gjort de planlagte markløftene, ble det markløft på menyen idag. Markløften min begynner heldigvis å gå oppover, og Ian foreslo at jeg kunne teste med stropper. Så det gjorde jeg, meeeen, det føles som jeg jukser når jeg bruker stropper! Og jeg vet jo at det ikke er juks, men likevel. Det bare føles sånn.

Når det er sagt føltes det også svært digg å løfte 110kg fra bakken gjentatte ganger :-D Desverre var ikke rygg like pen på alle løftene, så det er min egen feil om jeg våkner med vondt i ryggen i morgen. Jaja, YOLO og alt det der ;-)

Økten i sin helhet var som følger:
Buy in:
3 min amrap DU’s

A1) 5 x 5 markløft @ 110kg
A2) 5 x 4 strikt skulderpress @ 40kg
B1) 4 x 8+8 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 27kg
B2) 4 x 6+6 1-arms kettle bell knestående skulderpress @ 16kg
C1) 3 x 8 rygghev i GHD’en med ball
C2) 3 x 8 kipping håndstående push-up

IMG_7141

8 kommentarer om “Juks?

  1. hm et spørsmål poppet opp…. er det å anse som «juks» å bruke belte også da? Kan du si noe om for og i mot bruk av det?

    1. Det er gel like mye «juks» som å bruke stropper- dvs egentlig ikke juks, men bare ett hjelpemiddel ;-) Men kan desverre ikke uttale meg så mye om bruk av belte. Jeg har aldri gjort ett eneste markløft med belte på! :-O

  2. Jeg synes ikke det er juks. Da burde det vært juks med vektløftersko, drakt, kalk, belte osv osv. «Hjelpemiddel» kan vi til nøds kalle det ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s