Throwback Thursday

..til den gangen vi var i Dubai for aller første gang:

throwback

throwback2

Det var ikke i går for å si det sånn! Nærmere bestemt tror jeg det var i slutten av 2005. …eller var det starten av 2006? Herregud jeg vet jo ikke engang! Men lenge siden var det iallefall, og la oss bare si det slik; lite visste vi den gang om at vi en dag skulle ha både egen bedrift, leilighet og bil i Dubai ;-)

Håper dere har en fin torsdag! Her er det endelig helg :-)

I’m signing out!
Snaiks

4 kommentarer om “Throwback Thursday

  1. hei Inger! Er så gøy å lese om livet ditt i dubai og alt du får oppleve! Jeg bodde selv i dubai når jeg var liten, perioden 1992-1996. Jeg har vært tilbake endel ganger etter det, og stedet har forandret seg utrolig! Skal tilbake nå i påsken og lurte i den forbindelse på om du hadde lyst til å komme med noen «inside-tips» til «nye» dubai! Har vært i soukene, karama, burj al arab og madinat-området blant annet tidligere. Også restauranttips hadde vært kult! Håper du har en fin helg!

    1. Åh wow, kan tenke meg det var litt annerledes her i 1992 ja!

      Jeg har vel egentlig ikke så mye tips, men litt nytt har det jo kommet det siste halvåret. Den største forskjellen vi har fått med oss er hvor mye mer utbygd området i JBR er. Det er mange flere restauranter der nå og super koselig litt sånn amerikansk stemning nesten ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s