I bet you haven’t seen this before

..vel faktisk tror jeg at dere har det. Jeg har iallefall utført denne økten ganske mange ganger før. Men idag var det lenge siden sist, og jeg hadde liten tid til å trene, så det måtte bli en rask løsning i gymmet. Dette er hva jeg gjorde:

Økten er forresten veldig «vanlig-gym-vennlig» ettersom den ikke krever så mye forskjellig utstyr, så prøv deg gjerne selv!

I’m out!
Snaiks :-)

7 kommentarer om “I bet you haven’t seen this before

  1. Cool! Denne skal prøves :-) Spesiell grunn for at du ikke tar annet hvert bein på utfall?
    Jeg liker at du også må ta noen pauser mens du holder på – du er virkelig menneskelig alikevel :p

    1. Det er bare for å trøtte ut hvert bein litt ekstra. Før gjorde jeg annenhver, men nå er det visst dette som gjelder ;-)

      Og pooh yes jeg tar pauser. Det er jo det jeg er aller best på i gymmet! Hihi..

  2. Wow, du er så rå altså!! :) Har et litt spørsmål jeg håper du kanskje kan hjelpe med: Hva tenker du om tyngden man løfter eller bør løfte i vekter på baseøvelser – f.eks knebøy? Jeg kjører 6 reps x 4 set av 60 kg nå, men det er så tungt at jeg ikke kommer heeelt ned og bare til «sitte posisjon» ca. Burde jeg heller ha lettere vekt og få skikkelig ass-to-grass? Hva er egentlig mest effektivt?

  3. Wow, du er så rå altså!! :) Har et litt spørsmål jeg håper du kanskje kan hjelpe med: Hva tenker du om tyngden man løfter eller bør løfte i vekter på baseøvelser – f.eks knebøy? Jeg kjører 6 reps x 4 set av 60 kg nå, men det er så tungt at jeg ikke kommer heeelt ned og bare til «sitte posisjon» ca. Burde jeg heller ha lettere vekt og få skikkelig ass-to-grass? Hva er egentlig mest effektivt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s