1000 double-unders for time

Herregud jeg er flink til å utsette ting altså! Jeg skulle trene tunge knebøy rundt lunch-tider idag jeg, men da klokken nærmet seg 7 i kveld og jeg verken hadde trent eller gjort ferdig mine arbeidsoppgaver for dagen, innså jeg at det slaget var tapt. Det fikk dermed bli noe lettvint i gymmet, og siden jeg løp i går, ble det alternativ cardio idag. Jeg kunne jo strengt tatt ha funnet på en mer underholdende type crossfit-inspirert økt, men var altfor mentalt sliten for den slags. 1000m for time på skiergen, etterfulgt av 1000 double unders for time, og jeg er fortsatt sliten i underarmene 3 timer senere ;-)

IMG_7461

Nå har jeg jo i tillegg utsatt dusjen så lenge at hårvask utgår. Tørrshampo FTW sier jeg bare!

God natt fininger,
I’m out :-)

4 kommentarer om “1000 double-unders for time

 1. Hei!
  Jeg lurer på noe som ikke eri forbindelse med denne posten, men noe jeg har lurt på ifht IF som du følger.
  Ettresom jeg har forstått så har du 2 måltider per dag. Jeg har fått beskjed at jeg bør holde meg på rundt 1400-1500 kcal per dag om jeg vil gå ned 0,5 kg i uken og fortsatt trene 5 dager/uke (163 cm, 57 kg present).
  Viss jeg skulle brukt IF, hvordan klarer du å få 700 kcal per måltid?
  Dette er aldeles ikke kritikk, bare jeg som er interessert og nysgjerrig på hvordan du legger opp kosten din, det er jo ingen tvil om at du er selve definisjonen på motivasjon!

  1. Hei!
   Hmm, nå vet jeg ikke helt om jeg forstod spørsmålet ditt, for ja, jeg spiser som regel bare to store måltid per dag, men det blir mer enn 1500 kcal totalt. Mitt første måltid ligger kanskje på alt fra 700 til 1000 kcal, mens middagen (og det som kommer etter) alltid er større. Det går jo selvsagt an å spise IF på bare 1500 kcal, men litt av greia med IF om du spør meg er jo å kunne ha ett litt mer naturlig forhold til mat, typ spis når du er sulten og ikke spis når du ikke er sulten. Så om du da skal telle kalorier i tillegg mister det jo litt av sin hensikt tenker jeg. Jeg tror nok det letteste er å spise litt oftere om du «bare» får spise 1500 kcal.

   Svar godkjent?

   1. Ok, da er jeg med. Syntes bare ut fra bildene det så ut som det var lite kcals i maten, men da er det ikke det! Takk for svar, er enig med deg ang spise når man er sulten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s