3 år senere liksom

God søndag fininger!

Her er som vanlig uken allerede i gang, og jeg er langt inne i min tredje kopp kaffe for dagen. I går var en sløvedag med stor S for meg,  og foruten en tur på stranden gjorde jeg egentlig ingenting, men klokken ble likevel nærmere midnatt før jeg var i seng. Jeg kjente at det ikke var ett sjakktrekk da alarmen gikk 05.45 imorges :-O

Så, jeg er litt trøtt idag. Men vet dere hva jeg også er? Jeg er stolt. Stolt som faen faktisk! Vi har flyttet til føkkings Dubai og startet eget firma. Helt fra scratch. Uten hjelp fra noen som vet hvordan man starter firma i Dubai. Og uten en rik investor. Ett banklån og en over middels awesome mann med en gründer i magen var det vi hadde. Det var absolutt ikke lett, men ååååh det var så verdt det! Og nå, 3 år senere, er jeg nominert til «Personal Trainer of the Year», Ian er nominert til «Health Practitioner of the Year», og SHP er nominert til «Facility of the Year» i UAE Fit Awards 2014. Hvem hadde trodd det?! For litt over 3 år siden var det ikke en fis i Dubai som visste hvem vi var engang. Nå vet folk hvem vi er, hva vi gjør og hva vi står for- og de liker det.

tissue treatment back A5

DSC_0048-3

DSC_0115-1

DSC_0125-1

DSC_0012-4

Så ja, jeg er stolt jeg.
Ville bare si det liksom ;-) Og om du har ett ledig minutt, sleng gjerne inn din stemme her: http://awards.sport360.com/fitawards/

25 kommentarer om “3 år senere liksom

 1. «Successfully voted»!
  Klart du skal være stolt! Det er så gøy at dere faktisk har lykkes med det her! Synes det er svært inspirerende å lese om selv om jeg ikke går med en gründer i magen selv. Takk igjen for all motivasjon, glede og inspirasjon du sprer via blogg og instagram :D

  Jeg skal på tur til Dubai i morgen og gleder meg helt vilt! Måtte bare si det O.o

 2. voted!! du har all grunn t å ver stolt! kjenne nesten at eg e litt stolt øve det dåkke har oppnådd.. :-D den dagen eg ska t Dubai, SKA eg innom SHP og trena med deg! #lifegoal
  Du inspirere meg, og jobben din virke som den perfekte jobb!! :o
  Heie på dåkke :-*

 3. Stemme avgitt! Ingen over ingen ved siden av deg, din kjære eller firmaet deres!

  All grunn til å være stolt! Du og dere er en vanvittig inspirasjon til mye jeg foretar meg i eget liv skal du vite. Det er ikke bare treningsinspirasjon, men inspirasjon til å være seg selv, glede, følge magefølelsen for riktige valg og nyyyyyte livet.

  Som jeg har skrevet tidligere, jeg vil ha mer av det du har.
  Jeg er på vei, tatt store valg – som å sette meg ved skolebenken og begynne på ny utdannelse. Etter mange års sykdom og lærdom av dette så er det blant annet takket være din inspirasjon, som har hjulpet meg styrket ut av prøvelsene med å være syk. Det har gitt meg positiv energi og startet visualiserings/drømmetanker som nå skal realiseres. Jeg har våknet og blitt utrolig fasinert over kroppen vi bor i, hvilket maskineri det egentlig er. Så da er det naturlig å jobbe med dette og virkelig bli god på det :- )

  Så T A K K ;-)

  1. WOW!! Elisabeth! Dette kind of made my day!!! Fy søren så awesome tilbakemelding! Takk for at du deler med deg :-)

   Lykke til med absolutt alt og keep on keeping on!

   Stor klem til deg :-*

 4. Gratulerer så ENORMT mye Inger!! Dere har all grunn til å være stolte. Jeg kjenner jeg er ganske stolt selv, hehe
  Stemme er selfølgelig avgitt!!! Wooop woop :-)

 5. Stemt på dere i alle 3 kategoriene. :)

  Takk for masse treningsmotivasjon, får lyst å dra på trening NÅ, men får ta et par timer til på jobben først ;)

 6. Må bare si sykt imponerende!!kjempebra jobba!Langt fra konglekrig på Nonsfjellet i Egersund til Dubai!Nå må jeg følge bloggen;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s