Fitawards

Igår var jeg full. Jeg var så full at jeg forsatt tror jeg kjenner det litt selv om klokken snart nærmer seg midnatt i Dubailand. Igår gikk nemlig UAE Fitawards av stabelen, og det var gallamiddag og greier (les: lang kjole og fri flyt av alkohol). Likevel har formen vært uforskammet bra idag, noe som sikkert skyldes at jeg fikk tømt hele mageinnholdet, pluss litt til, før vi dro fra gallaen- classy. Very classy.

Aaaaanyway, vi var som nevnt tidligere finalister i hele 3 kategorier, men fikk desverre ingen priser med oss hjem. Selv om jeg selvsagt skulle ønske at vi vant, er jeg ikke skuffet. Vi har ikke vært med i gamet lenge i dette landet, så det at vi i det hele tatt var finalister er en bragd i seg. Og for en fest det var! Fitnessfolk kan feste også ass ;-)

IMG_9554.JPG

IMG_9553.JPG

Men! På grunn av gallaen kunne jeg jo ikke dømme ukens DFC, så da jeg så at to av øktene var ting jeg er ok på i forhold til jentene som vanligvis deltar, måtte jeg jo gi det ett forsøk og delta selv. Jeg gjorde 1000m skierg for time og 1000m roing for time før jeg skyndte meg hjem og hoppet i finstasen, og fikk idag vite at jeg vant begge øktene :-D Da tror jeg vi kan si at det var verdt stresset ;-)

Idag har vi sovet rusen av oss på stranden etter burger til frokost, og avsluttet kvelden med The Hobbit på kino. En meget gøy helg med andre ord :-)

I’m out!
Snaiks

8 kommentarer om “Fitawards

  1. Wow! Dere ser helt smashing ut!! Og litt av en kjole da, den kledde du virkelig! Gratulerer med nominasjonene. Syns du er så flink og inspirerende! Virkelig gøy å lese bloggen din.

  2. Har du noen tips til en jente som vil begynne å løfte tungt? Har ikke råd til PT og har heller ingen snill kjæreste til å hjelpe meg… Holder det å se på YouTube og «prøve seg frem»?

    Du er en stor motivasjon ;-)

    1. Hei Oda! Du har heller ingen styrketrenende venninner som kan gi en hjelpende hånd, eller? Men selvsagt at du kan prøve deg frem- det er jo langt fra flertallet som jobber med PT! Bare vær forsiktig når det gjelder de tyngste vektene, spar de til du kjenner deg trygg på teknikk! Youtube har mye hjelp, men du kan nok også bli litt forvirret der. Hva med boken «Styrketrening for Jenter»? Der tror jeg nok du vil finne mye informasjon- som du kan stole på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s