Så gjør vi så når vi trener til jul

Dette er en gammel treningsvideo, jeg lagte den i fjor før jul, men siden musikken er ganske julete så jeg tar en liten throwback på den. Kanskje ikke verdens mest smarte økt, men dette kortstokktrikset er en veldig gøy måte å gjøre gruppetrening på!

..hørte jo nå i ettertid at det egentlig ikke var så veldig julete musikk i det hele tatt :-O Aaaaaanyways..

Ha en fin mandag partypeople :-)
Snaiks

8 kommentarer om “Så gjør vi så når vi trener til jul

  1. Du.. min venn..Jeg tenkte jeg skulle slenge på noen sett med ettbeins RDL aka ingerinnewyork på slutten av min oly økt i går. Ooog DU FÆLE MANN så støl jeg blei av den varianten. Sånt liker vi. Takk for inspo :)

    Klem Mari Aurora

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s