New York throwback

Jeg sa jo at jeg ikke hadde gjort meg helt ferdig meg New York-blogging enda, og siden det tross alt er «throwbackthursday» idag må det vær lov å mimre litt. For jeg har jo ikke nevnt det nesten viktigste med New York: maten!

For fy søren, fra vi satte oss på freakin businessclass til vi landet (også på businessclass..) i Dubai igjen spiste vi utelukkende bare god mat. Du vet det har vært en bra ferie når til og med flymaten smaker bra- just sayin!

Whole Foods var jo høydepunktet for meg iallefall, og etter at vi dag 2 fant ut av hvor nærmeste butikk lå, hadde vi brunch der hver dag. Men også middagsmaten var helt topp. 3 ganger ble det mexikansk mat etter min vilje, og selv om jeg bestilte fajitas alle gangene, var det 3 ulike, og svært gode fajita-opplevelser jeg fikk ;-)

I tillegg ble det jo en to,tre,ti,elleve cookies, cheesecakes og brownies også da. Og dere; jeg har spist QUESTBARS!!! Og sorry at jeg sier det, men de var jo gode! Haha, jeg trodde aldri den dagen skulle komme ass.. 2 år senere liksom ;-)

Anyways, jeg kommer ikke til å glemme New York og sine hot & cold salad bars med det første. Tenk så lett å spise bra om man kunne boltre seg i en slik buffet hver dag for lunch da! Dubai og Norge; se og lær!

IMG_9049

IMG_9050

IMG_9053

IMG_9061

IMG_9141

IMG_9180

IMG_9252

IMG_9366

IMG_9439

IMG_9394

..og nei, det selges ikke bare sunn mat på Whole Foods altså ;-)

XOXO
IngerwasinNewYork

6 kommentarer om “New York throwback

  1. Jeg ser dere spiste litt smartere enn da jeg var i New York. Junk all the way :p

    Whole Food var helt fantastisk! Matbutikker generelt egentlig. Da vi var i Orlando var vi mer på Target enn på shopping ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s