#hvorertightsenfra

Først og fremst må jeg si at dette ikke er ett sponset innlegg. Med få unntak er de fleste av tightsene på bildene under fra litt over middels gavmilde kunder, så vi snakker altså ikke reklame. Jeg bare får så mange spørsmål om hvor tightsene jeg har på meg er fra, at jeg tenkte jeg ville gjøre ett lite (les: drøyt langt!) innlegg om alle de fine tightsene mine.

Og for det andre må jeg presisere at jeg er 100% klar over at dette er freakin galskap. Jeg har nok tighster (og treningsklær forøvrig) til å kle en liten landsby- eller iallefall ett par fotballag eller noe sånt. Og dette er ikke alle engang. Flere har jeg gitt bort, og noen er så basic at jeg lot være å ta bilde av det (tro meg, det her var ett tidskrevende innlegg!). Uansett, gaver er gaver, og i denne delen av verden er det uhøflig å ikke ta i mot. Så, when in Rome osv.

Selv om dette som sagt ikke er ment som reklame (mer ett sesåføkkingsheldigjegersomharsåføkkingsmangetightser- innlegg), skriver jeg en liten notis om hvor hver tights er fra, i tilfelle du ser en du liker liksom. Alright, here we go:

IMG_7667

1. Fra Nike. Fått av snill kunde. Elsker passformen, stoffet og fargen. Og det faktum at jeg har sko fra Nike som passer perfekt.
2. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Er egentlig lang med litt sleng (!?), men jeg liker den best brettet opp. Supermykt stoff som gjorde at Ian tok meg ekstra mye på rumpa sist jeg hadde den på- SCORE!
3. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Er egentlig ikke superfan av lilla, men har to (!) par sko som passer, så den funker likevel ;-)

IMG_7668

4. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Supermykt stoff som nesten ser ut som denim. Høyt liv som jeg virkelig digger.
5. Fra Athleta. Fått av snill kunde. Elsker fargen, og ønsker meg ett par matchende sko slik at jeg kan bruke den enda oftere.
6. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Jeg har ikke brukt den enda! Tenker det blir en fin desember-tights!

IMG_7669

7. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Har ikke brukt den enda :-O
8. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Elsker både farge og stoff. Kan også brukes på vrangen, der den er svart.
9. Fra Nike. Veldig gul og veldig gjennomsiktig. Jeg har aldri brukt den, og vet ikke om jeg kommer til å tørre å gjøre det heller.

IMG_7670

10. Fra Athleta. Fått av snill kunde. Praktisk svart tights som passer jobbuniformen.
11. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Lilla er som nevnt ikke min favorittfarge, men stoffet er digg så den brukes likevel.
12. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Digger mønsteret og fargekombinasjonen. Og at den er høy i livet. Definitivt blant topp 10!

IMG_7671
13. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Har ikke brukt den enda- delvis fordi den er ganske ny, og delvis fordi jeg ikke har matchende sko.
14. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Har ikke brukt den enda- delvis fordi den er ganske ny, og delvis fordi jeg ikke har matchende sko. Vurderer å kjøpe meg ett par helt svarte treningssko, men føler nesten at jeg ikke har lov til å handle treningsstuff selv :-/
15. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Nydelige fargedetaljer, så fatter ikke hvorfor jeg ikke bruker den oftere.

IMG_7672

16. Min første tights fra Lulu Lemon. Fått av Ian. Definitivt en av favorittene mine.
17. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Ser blå ut på bildet, men er egentlig lilla.
18. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. En favoritt som jeg tydeligvis sparer fordi jeg er redd for den. Haha. Har også en nydelig turkis topp fra Lulu Lemon som passer perfekt til.

IMG_7673

19. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Kult mønster og god passform. Flowerpower to the people!
20. Fra Reebok. Fått av snill kunde. Heller aldri brukt- jeg hadde helt ærlig glemt av at jeg hadde den!
21. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Elsker passformen og stoffet.

IMG_7674

22. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Den kuleste svarte tightsen jeg har eid i mitt liv. Så kul er den at jeg tørr knapt å bruke den på trening!
23. …så kul er den at den fortjente to bilder ;-)
24. Fra Adidas. Fått av snill kunde. Er ganske ny så jeg har ikke fått brukt den enda- på tide å gjøre noe med det!

IMG_7675

25. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Samme fasong som nr 3, 6, 13, 16 og 21- og jeg liker den fasongen ;-)
26. Fra Beyond Yoga. Kjøpt selv. Første gang jeg kjøpte noe online noensinne omtrent. Det var ett impulskjøp fordi det så ut som at den var mørkeblå. Den er lilla.
27. Fra Reebok. Kjøpt selv. Fantastisk tynt og godt stoff, og tykk strikk i livet som gir bra hold-in effekt.

IMG_7676

28. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Samme stil og stoff som nr 22/23 med det gjennomsiktige svarte bak. Men den er for stoooor :'( Jeg skal prøve å få sydd den inn eller noe, for den er virkelig kul!
29. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Kul farge, men nesten i strammeste laget :-O
30. Fra New Yorker. Kjøpt selv. Egentlig ikke en treningstights, men så kul at jeg ikke kunne la være. Dessuten kostet den omtrent like mye som en brus på Gardemoen.

IMG_7677

31. Denne vet jeg ikke hvor er fra, og jeg har klippet bort tagen så jeg kan ikke finne ut av det heller. Men den er fra en snill kunde og er supermyk og god :-) Tror egentlig ikke det er en treningstights
32. Fra Puma. Fått fra Puma i Norge (#snikreklame). Godt tynt stoff, og jeg liker fargekombinasjonen ettersom den går bra til jobbuniformen.
33. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Lik nr 7.

IMG_7678

34. Fra Reebok. Kjøpt selv. Digger både stoff og passform, men desverre holdt den ikke like bra i vask som mange av de andre tightsene jeg har :-/ Likevel en favoritt fordi den er så comfy.
35. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Lik nr 8. Kan også brukes på vrangen, hvilket jeg gjør siden jeg ikke er superfan av mønsteret. En av favorittene ettersom den er helt svart og lett å matche til alt.
36. Fra Reebok. Fått av Wodbutikken (#snikreklame). Superfin farge (jeg elsker jo blått!) og bra fasong og stoff. Soneklart blant topp 10.

IMG_7679

37. Fra American Apparel. Fått av snill kunde. Den ultimate SHP-tightsen eller smurfetightsen om du vil. Stoffet og passformen er fantastisk.
38. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Digg stoff og nydelig detalj i livet. Dette er en tights som fortjener at man trener i bare bh’en. ..det gjør jeg ikke så ofte :-/
39. Fra Puma. Fått fra Puma i Norge (shit, snakker vi snikreklame igjen?!). Digger fargen og mønsteret, men tightsen har en slags teip på innsiden som gjorde at jeg brukte omtrent 10 minutter for å få den på meg. Seriøst.

IMG_7680

40. Fra Lulu Lemon. Fått av snill kunde. Er egentlig ikke så fan av grønt militærtrykk.
41. …så det er flaks at jeg har den i en lang variant også ;-)
42. Fra Nike. Ca den mest basic tightsen jeg har, og omtrent den beste. Har hatt den siden 2011 og den er fortsatt like fin- iallefall nesten.

PS! De fleste tightsene er altså ikke så høye i livet eller så korte på anklene, det er bare jeg som drar de opp litt ekstra fordi jeg liker det best sånn.
PPS! Den der snille kunden, er mer enn én person altså ;-)

37 kommentarer om “#hvorertightsenfra

 1. Og der fikk Lulu Lemon 100 nye bestillinger ;P
  Jeg er dødens misunnelig på både nanoen og tightsene dine. De du ikke bruker kan du bare sende hitover altså. Jeg har masse plass i skapet. Ingen problem ;-)

  PS! Du ser smashing ut!
  PPS! Elsker hashtaggen!

 2. OMG, du er dødshot! Og de Lulu Lemon tightsene ser så freshe, kule og gode ut! Har utrolig lyst å teste de selv, men har hørt/lest at de fleste er gjennomsiktige (lite egnet til knebøy o.l.) og ikke har noe særlig god holdbarhet i vask, så har derfor ikke turt å bestille.. kan jeg tolke dette innlegget som en bekreftelse på at det jeg har hørt/lest er feil, eller hva synes du? :)

  1. Hmmm, nå har jeg jo ikke sjekket alle (!), men kan ikke huske at de har vært særlig gjennomsiktige. Men så ser jeg jo ikke min egen rumpe så godt når jeg gjør knebøy da ;-)

   Dersom du klarer å få fatt på ett par ville jeg absolutt go for it! Når det er sagt er jeg ikke sikker på om det går an å bestille til Norge…?

 3. Ska ikkje stå på utvalet nei:)Masse fint, skulle gjerna hatt kloå i et par av dei:)Nå fekk eg lyst å rydda i mi egen treningsskuff. Har ein mistanke om at det ligge et par, to og tre glemte tightser der og ja haha:) Når
  all aen shopping svikte e det alltid ein treningstights så friste (det rimte) Takk for seg haha:)

 4. Du har virkelig den perfekte drømmekroppen :) Og jeg elsker at du trener kun for at du liker det. Du er en stor inspirasjon for meg, og du står for mye av motivasjonen min om dagene. Elsker humoren din på bloggen, jeg rett og slett digger deg!

 5. ååå det var mange fine det!! Du er sykt heldig. Veldig gøy med et sånt innlegg. Elsker også humoren din :):):) du er skikkelig motiverende!

 6. Sjalu herfra til evigheten! Godt det snart er jul :D Ønskelista til familien som vanligvis er ganske varier inneholder kun én ting i år: treningstights!

 7. Hei, Inger! I dag var min økt inspirert av deg. Jeg kopierte din forrige onsdagsøkt (3 runder av utfall, skulderpress, knebøy, pullups), men byttet ut pullups med pushups. Lå lavere på vektene enn hva du gjorde, men holy freakin’.. ikke noe tull! Det var drittungt, men likevel sykt digg å bli så fort ferdig :-D Elsker å hente inspirasjon til egne økter hos deg, keep’em coming! ;-) hilsen sliten fast leser

 8. Hei:) veldig lyst til å bestille en tights fra lulu lemon. Jeg bruker xs i Nike Tightser ogsånt, vet du hvilken str jeg burde kjøpt da? I USA str liksom siden er jo ik xs osv der? Veldig fine Tightser!

   1. Få ting er så ekkelt som instruktører som sprader rundt barbeint med hesselige føtter uten estetikk og femininitet. Dine er dog verdige missunnelighet :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s