24 kommentarer om “Post-run videoblogg

 1. yaai enda en videoblogg!! ahhah herregud du e jo så skjønne😂😂 du inspirere, og elske måten du tenke på når det gjelde mat. stor klem :-)

 2. Dette var superinspirerende!! Du er så skjønn :) Sliter med motivasjon når ting er så sabla grått og vått her i Norge og eksamensperioden gjør at jeg vil rive meg i håret! Syntes mat er værst så hvis du kan legge ut mer om hva du spiser hadde jeg vært veldig takknemlig! Skal definitivt prøve ut appen. Har ikke fulgt bloggen din så lenge, men er så glad jeg fant den :)

  1. Oh, ja jeg kan forstå at det er vanskeligere å komme seg ut på en løpetur når det er vind og regn ute. Men kanskje sånn «frisk» luft hjelper på eksamensnervene iallefall..? ;-)

 3. Morsomt at du opplever økt sultfølelse når du spiser mer karbs og mindre fett – jeg har det akkurat likedan, stortrives derfor med lchf-kost, det fungerer bare så utrolig mye bedre – for meg iallfall :) Kjempegøy med videoblogg, keep ’em coming :D God søndag :)

 4. Testa ut den kalkulatoren, den fortalte me at e skulle spise 1300 kcal. Så bare lukka den med engang ☺️ E må ha ført noe feil

 5. Du «vet» ikke hva som er grunnen til vektnedgang ila de siste to ukene? Du vet nok at om du nå har spist 2000 ish kcals daglig en stund og ikke 3000ish som før så er det grunnen. Mister jo vann og litt fett av slikt.

  Skjønner godt du har følt deg mer sulten da.. Er ikke akkurat mye energi for en sprek, veltrent dame da. Selv om det er individuelt og absolutt ikke min business. Har du ligget lavere fordi du vil ned i vekt? Det du mener med «resultater » ? Bare spør jeg:)

  Fineste bloggen! Stå på!

  1. Haha, ja jeg har jo ikke akkurat ligget lavere fordi jeg ville opp i vekt ;-)

   Ja, det er jo veldig individuelt, men jeg tror likevel at det hadde vært fullt mulig å være mer enn mett nok på 2000 kcal, selv om man trener. Mitt poeng var bare å få frem at jeg føler meg mye mer mett av å spise mer fett og proteiner, enn karbs liksom. Og det er klart at kaloriunderskuddet har gjort sitt til at jeg har gått ned i vekt, men jeg tror også det kan ha noe å gjøre med en annerledes makronutrientfordeling enn det kroppen min er vant til. Og siden jeg har endret på flere faktorer samtidig er det jo ikke lett å vite med 100% sikkerhet hva resultatene kom fra. Mener jeg da ;-)

   1. Jau :) :) Veldig sant det! Synes du er utrolig flink med trening og kosthold, på en fornuftig og inspirerende måte. Lærer alltid noe nytt av å titte innom bloggen din!

 6. Du er bare så søt Inger! Til og med når du er rødsprengt i ansiktet ;)
  Kult å høre om den appen, og at du faktisk har gått ned ved å spise mer karbs. Kropp og mat er fascinerende.

  Er forresten veldig enig i måten du tenker ang mat. Det skal gi deg noe, om det så er litt endorfiner i fra sjokolade :P
  God mandag!!

 7. Det er så gøy når du legger inn videoer av og til! Du inspirerte hvert fall meg til å ta en løpetur i dag. Stå på, du er et fantastisk forbilde Inger!

 8. åå så herlig med ny videoblogg! digger det og blir alltid så glad og inspirert av å både se og høre deg 😃 superflott blogg, og jatakk til mer video 😃 et spm forresten, når du trener ff, drikker du eller spiser BCAA?

  klem fra fast leser 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s