Once in a blue moon

I dag fikk jeg selskap av Ian på løpeturen min, og siden det skjer så sjeldent kunne jeg helt enkelt ikke la det være unevnt på bloggen. Og ikke nok med at han kavet seg rundt Dubai Marina med vond rygg og vondt kne for å glede meg- han stilte også opp på en «shamelessmirrorselfie» etterpå. Har jeg drømmemannen eller?!

IMG_8149.JPG

I think so! ;-)

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg kjenner at jeg gleder meg til helg allerede, så det er bra det kun er to dager med jobb igjen. Forteller mer om helgeplanene imorgen. Nå skal jeg ta med hunken min til sengs!

God natt partypeople,
I’m out

2 kommentarer om “Once in a blue moon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s