Løpetid?

I think so! Jeg kom iallefall nettopp inn for min tredje (!) løpetur denne uken, iallefall om vi snakker en norsk uke, og det er jo ikke akkurat standard for denne fruen.

Litt bekymret blir jeg jo for at alle styrkegainsene mine skal forsvinne bare jeg tar på meg løpecapsen, men så tar heldigvis sunn fornuft over og forteller meg at det ikke er tilfelle. Dessuten vet jeg jo at en slik løpetid ikke varer evig, og helt enkelt er ett resultat av digg temperatur, bedre tid på morgenen før kunder, og en ny spilleliste på iPoden. Dessuten ligger det jo ganske mye futt i en eske Ferrero Rocher fant jeg ut- jeg løp samme distanse som på fredag, men kom hjem 5 minutter tidligere idag. Ikke at jeg driver med «straffetrening» eller sånt etter store mengder sjokolade altså, men det hadde jo vært synd å la en slik oppcarbing go to waste, eller hur? ;-)

Anyway, noen av dere spør av og til om hva slags musikk jeg hører på, så her er mine topp 10 for tiden:

 • Sia – You’re Never Fully Dressed Without a Smile
 • Taylor Swift – Blank Space
 • Kendrick Lamar – I Love Myself
 • Gabriel Rios – Gold
 • Gwen Stefani – Baby Don’t Lie
 • Para for Cuva ft. Anna Naklab – Wicked Games
 • Meghan Trainor – Lips Are Movin
 • Redfoo – New Thang
 • Avicii ft. Robbie Williams – The Days
 • …og den desidert beste; Mark Ronson & Bruno Mars – Uptown Funk.

Enjoy!!! Og ha en super søndag partypeople!

2 kommentarer om “Løpetid?

 1. Dødsbra sanger! Gjorde at jeg orket det lille ekstra på trening i dag :) New thang til dips var ikke feil ;)
  Tusen takk for all inspirasjon! DU er herlig :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s