Lion King

Altså, vi var jo som nevnt på Brodway og så Lion King. Jeg gledet meg som en unge på forhånd, jeg grein som en unge av introen- og jeg sov som en unge resten av forestillingen!!! Seriøst! Og det var absolutt ikke fordi forestillingen var dårlig på noen som helst måte, men den der tidsforskjellen ass! Jeg prøvde alt jeg kunne å holde øynene oppe, men de ville helt enkelt ikke. Det var som å være tilbake på skolebenken igjen og øynene bare vrengte seg. Og hver gang jeg så bort på Ian satt han også og studerte innsiden av øyelokkene fremfor å se på de fine artistene på scenen. Men som han sa, vi har jo sett filmen så vi visste hva som skulle skje ;-)

IMG_9334.JPG

IMG_9337.JPG

IMG_9336.JPG

IMG_9335.JPG

IMG_9339.JPG

IMG_9340.JPG

Åh lol, nei det var virkelig inget annet enn tragisk at vi skulle klare å sovne på freakin Broadway, men, what to do?! Det vi fikk med oss var iallefall amazing, og vi får helt enkelt gå igjen neste gang vi er i New York ;-)

XOXO
IngerinNewYork

PS! Det var jo selvsagt ikke lov å ta bilder under forestillingen, så disse bildene er altså fra http://www.broadway.com. …i tilfelle dere plutselig trodde jeg hadde fått mad photoskills med mobilkameraet liksom

10 kommentarer om “Lion King

  1. Min favorittfilm <3 :D
    Så denne i London, med influensa deluxe, og endte som deg med å bare få med meg bruddstykker..kremt.. At tårene flommet av introen husker jeg også, den var utrolig mektig!

    Lenge siden jeg har surret meg inn hit nå, men nå har jeg altså fått oppdatert meg på IngerInNY. Høres knall ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s