Trening med Annie Thorisdottir liksom

Så, her om dagen ble jeg og Ian invitert til å komme å trene på Crossfit Union Square med ingen ringere enn Annie Thorisdottir. Hun har følgt meg på Instagram (!!!) siden DFC i fjor, og kommenterte på ett av turistbildene mine at vi var velkomne for en treningsøkt, noe vi selvsagt takket ja til. Å oppsøke en crossfitbox var jo uansett på planen, men jeg hadde ikke akkurat regnet med en personlig innvitasjon fra ms Crossfit herself ;-)

Jeg og Ian hadde ingen planer for hva vi skulle trene, så da Annie og kjæresten hennes Fredrik oppfordret oss til å bli med på deres «barbell cyckling» gjorde vi selvsagt det. Det vi gjorde var:

8 min EMOM (every minute on the minute)
5 power cleans

8 min EMOM
5 push jerk

8 min EMOM
5 power snatch

8 min EMOM
5 MU’s – jeg og Ian gjorde max strikte MU’s + 5 straffeburpees for å ikke kunne kippe ;-)

Det var en veldig gøy økt, men kanskje ikke den mest slitsomme ettersom målet ikke var å legge på mest mulig vekt, men å gjøre de 5 repsene så raskt som mulig. Det aller gøyeste var jo selvsagt å prate med Annie etterpå, og nok en gang få bekreftet hvor snill, flink og smart hun er.

IMG_9210.JPG

IMG_9208.JPG

IMG_9207.JPG

IMG_9403.PNG

IMG_9404.PNG

IMG_9405.PNG

IMG_9407.PNG

IMG_9408.PNG

IMG_9401.PNG

IMG_9398.PNG

IMG_9397.PNG

IMG_9240.JPG

IMG_9242.JPG

IMG_9250.JPG

Crossfit Union Square lå i anslutning til en Reebok butikk, så jeg benyttet anledningen til å få kjøpt en t-skjorte som Annie signerte for å gi til min kjære shoe-fairy Hessa. Endelig kunne jeg få gi litt tilbake ;-)

XOXO
IngerinNewYork

4 kommentarer om “Trening med Annie Thorisdottir liksom

  1. Hei Inger :) Du er jammen meg en sprek inspirasjonskilde! Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om crossfit. Et sånn crossfit for dummies innlegg? Jeg er dummien, hvis du lurte. Ha en fin kveld!

    1. Haha, så søt du er! Greia er bare at jeg ikke er en «ekte» crossfitter, så mulig du ville fått en bedre forklaring på hva det er av noen andre ;-) Men jeg skal se hva jeg får gjort!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s