Joggings og julegaveshopping

Jeg ble litt over middels stresset da jeg innså hvor dårlig vi hadde planlagt det med å kjøpe julegaver i år, så siden det ikke var så mange kunder på skjemaet idag tjuvstartet jeg litt på shoppingrunden. Og jeg tror faktisk jeg rakk over det meste! Jeg var nesten imponert over min egen effektivitet, og konkluderte med at det hele nesten kunne regnes som dagens andre treningsøkt. 16 gaver for time liksom ;-)

Dagens første økt derimot ble en runde i perfekt temperatur rundt Dubai Marina. Det var en stund siden sist nå, men jeg tenkte jeg måtte utnytte været mens jeg kan. Jeg vet jo liksom ikke hva været hjemme i Norge tillater av utendørsjogging.

IMG_9645.JPG

IMG_9646.JPG

Nå har vi spist laks og brokkoli/ertemos til middag for ca 6 gang siden vi kom hjem fra New York (serr) og er klar for sengen. Én dag igjen på jobb bare!!! Mama, I’m coming home :-)

6 kommentarer om “Joggings og julegaveshopping

  1. hei jeg skal snart reise ned til dubai å lurer på hvordan det er med klær dernede? får du gå med shorts og tshorte? og hvordan er det med kjoler må den dekke skuldrene?

    1. Hei!

      Det heter jo egentlig at man skal dekke både knær og skuldre, men det er ikke alle som gjør det. Jeg pleier å tenke at om jeg ikke dekker knærne så dekker jeg iallefall skuldrene og vica versa. På stranda går man selvsagt i strandklær, det er på kjøpesentrene man helst skal dekke seg til litt. Dessuten er det så kaldt der at man ikke bør ha lyst til å gå rundt i hotpants og stroppesinglet liksom ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s