Hejdå Nårje

Det føles som at vi nettopp kom, men nå er vi altså på vei tilbake til Dubai igjen. Og selv om jeg selvsagt kjenner at det skal bli godt å komme tilbake til varmen, er det alltid trist å reise fra mamma og pappa. Jeg er jo vandt til å måtte reise fra dem nå, men det blir liksom aldri helt greit. For å unngå at jeg går rundt og griner fra sikkerhetskontrollen på Sola til passkontrollen i Dubai må jeg derfor helt enkelt la være å tenke på hvor snille de er som står opp midt i natten for å kjøre oss til flyplassen, hvor søt mamma er når hun gleder seg over en ny potteplante, og hvor god pappa er som fyrer i ovnen hver morgen slik at denne Dubaidivaen ikke skal fryse på tærne.

Ett lite plaster på såret er det iallefall at jeg virkelig føler jeg har fått mye kvalitetstid med de jeg er glad i denne julen. Det er som alltid noen jeg ville ha truffet som jeg ikke fikk sett, og noen jeg ville hatt mye mer tid med enn jeg fikk, men med tanke på hvor få dager vi var hjemme kan jeg jo ikke klage. Dessuten vil jeg heller fokusere på hvor heldig jeg er så har så mange fine mennesker i livet mitt, istedet for å syte over at jeg ikke får sett alle så ofte som jeg ønsker- det er jo tross alt vi selv som har valgt å bo milevis hjemmefra. Og så har jeg jo verdens beste reisefølge med meg da ;-)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c0c/31536027/files/2014/12/img_0038.jpg

Takk mamma, pappa, storebror, svigermor, svigerfar, svoger og svigerinne, tantebarn, onkler, tanter, søskenbarn og venninner for en fin jul. Og takk for denne gang Norge- ses til våren :-)

2 kommentarer om “Hejdå Nårje

  1. Nå er jo ikke Danmark så langt borte som Dubai, men jeg kjenner meg igjen i at det er mange man vil se og at det er trist om man ikke når over dem alle når man først er hjemme. Men nå skal jeg tenke som deg – at det er flaks man har så mange fine mennesker i livet sitt! Og så er det bare tre måneder til påske! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s