Julemat og sånn

Når jeg ser gjennom det jeg har blogget om i løpet av julen kan det jo med første øyekast se ut som jeg ikke har gjort annet enn å trene i jula, men jeg håper virkelig ikke at det er inntrykket dere sitter igjen med. Isåfall tar dere feil. Altså, trening har det jo blitt, men det er fremforalt kjevemuskulaturen som har fått jobbe hardest for å si det sånn! Og det er nesten som at jeg selv nesten er litt imponert over alt jeg har prestert å konsumere.

For når jeg spiser sjokolade for eksempel tar jeg ikke bare 3 ruter og er fornøyd med det liksom. Jeg spiser til det er tomt, eller til jeg blir kvalm- og blir jeg kvalm har jeg lært at man bare kan vente litt, og så kan man plutselig spise mer igjen en liten stund etterpå. Synd, men sant.

Jeg har også f.eks tatt meg selv i å spise ett par brødskiver til kveldsmat, selv etter stor romjulsmiddag, ikke fordi jeg var sulten, men fordi det smaker så godt. Når jeg tenker meg om kan jeg faktisk ikke huske sist jeg var sulten..

Så nå får det bli andre boller! En uke eller to med detox og doble treningsøkter tenker jeg får bli bra.

Jeg bare kødder.
Obviously.

Jeg tror (og håper?) det ikke bare er meg som har hatt en og annen 200- grams sjokoladeplate for mye i jula, og det er klart at det setter sine spor. Men dere, please say it with me: so what? Hva er poenget med å kose seg meg julemat og snop dersom man skal sitte å angre på det etterpå liksom? Jeg har iallefall ikke tenkt å klandre meg selv for å ha latt smaksløkene få det akkurat som de ville i julen- men jeg har ikke tenkt til å spise 200g sjokolade og en halvkilo smågodt hver dag i 2015 heller ;-)

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c0c/31536027/files/2014/12/img_9839.jpg

Anyways, nyt og kos dere masse de siste dagene av 2014!

XOXO,
Candyqueen :-*

18 kommentarer om “Julemat og sånn

 1. Haha hør hør!!! Jeg har blitt invitert til en sånn godtestoppgruppe på face…haha yeah right ikke godis i hele 2015!?!? Say whaaaaat!!!! Nei vi koser oss og trener litt ekstra i 2015:)

 2. «For når jeg spiser sjokolade for eksempel tar jeg ikke bare 3 ruter og er fornøyd med det liksom. Jeg spiser til det er tomt, eller til jeg blir kvalm- og blir jeg kvalm har jeg lært at man bare kan vente litt, og så kan man plutselig spise mer igjen en liten stund etterpå. Synd, men sant.»

  Det er som om jeg skulle sagt det selv!
  Digger instillingen din – den er så «sporty» og «laidback»! :)
  Godt nytt år!

 3. Haha, godt vi er flere som ikke stopper etter bare 3 ruter! :D Jeg har spist og drukket ting jeg ikke kan huske sist jeg smakte på (ostepop, taffelsticks, smågodt, julebrus, solo, julekaker…) – jeg skylder alt på gravid-lyster jeg da, haha :) Men er likevel klar for å gå inn i det nye året med mer trening og sunnere mat, nå som den verste kvalmen og trettheten har gitt seg – og gleder meg til å bli inspirert av bloggen din! (Forresten, du har ikke tilfeldigvis noen PT-anbefalinger i Stavanger-området? :) )
  Godt nyttår, ha en super feiring i kveld, og takk for masse inspirasjon, motivasjon og latter i 2014! :)

  1. Hehe, enig, godt det ikke bare er meg. Men så har jeg jo ingen i magen som gir meg uvanlige cravings heller da..

   Jeg vet ikke om så mange i Stavangerområdet, men kan anbefal Einar Svindland som jobber på Statera i Sandnes :-)

 4. Godt nyttår Inger :-)
  Gleder meg til maaange innlegg hos deg i 2015! Har du nyttårsforsett?
  Jeg skal prøve å trene før jobb (noen dager hvertfall) og mer søvn. Og mer mat og alt annet som er godt i livet ;-)

 5. Takk for at du har en så sporty innstilling til julemat og snop! Viktig påminnelse om at en ikke skal gå rundt med dårlig samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s