Neste år

Jeg hadde tenkt å lage en slags oppsummering på året mitt for å dele med dere, men det ser ikke ut til at jeg rekker det i år heller- vi får ta det til neste år ;-)

En takk til dere snille lesere kan jeg likevel gi, for det er jo nettopp på grunn av dere at denne bloggen er så gøy å skrive! Som nevnt så mange ganger før setter jeg stor pris på alle tilbakemeldinger dere gir, både ris og ros, selv om jeg må si jeg absolutt får mest av det sistnevnte. Dere er supre og gir meg daglig store smil om munnen!

Tusen takk for at dere har følgt meg i 2014- ses i 2015 :-D

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c0c/31536027/files/2014/12/img_0229.jpg

G O D T
N Y T T Å R

8 kommentarer om “Neste år

  1. Hei Inger!

    Du har en veldig inspirerende blogg og jeg lurte på om du kunne ha skrevet et innlegg hvordan det var å flytte til Dubai. Hvordan dere gjorde det og om det var en lang prosess osv. Følger deg også på instagram og du er virkelig en vakker og inspirerende jente!

  2. Godt nytt år, herlige du!❤️ takk for at du er en sunn inspirasjonskilde! håper 2015 bringer deg bare glede og herlige opplevelser😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s