Morgencardio

Ja, luften kunne vært litt friskere og underlaget skånsommere å løpe på, men jeg kan ikke klage særlig på omgivelsene for dagens morgenscardio ass ;-)

2015/01/img_1891.jpg

2015/01/img_1892.jpg

2015/01/img_1894.jpg

2015/01/img_1911.jpg

2015/01/img_1916.jpg

Jeg våknet før fuglene feis idag for å si hejdå til Ian som skal forelese for AFPT i helgen, så etter en stor kopp kaffe på sengen mens jeg leste avisen (les: scrollet gjennom Instagram) tok jeg løpecapsen på og la på sprang. Én time senere var jeg klar (les: nesten forsinket) for min første og eneste kunde for dagen, og ligger i skrivende stund på stranden og slikker sol. Med litt ymse vær i Dubai de siste dagene var jeg svært glad for solskinn på fridagen min. Så guys, jeg blir her inntil videre ;-)

Snaiks

2 kommentarer om “Morgencardio

  1. Hvis jeg lukker øynene og dagdrømmer litt, så er jeg akkurat der du beskriver. Sååååå deilig! Her i Bergen blåser det SUR, og da mener jeg skikkelig sur, storm. Treningen er unnagjort (innendørs), og det frister lite å gå ut i det hele tatt..
    Kos deg på stranden! Forstår godt at du liker løpeomgivelsene dine, jeg får stille inn google map på dubai neste gang jeg løper på møllen min ;-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s