Squats & pullups

I dag fikk jeg endelig gjort klart treningsprogrammene til en av mine online kunder, og jo mer jeg satt og puslet med det, jo mer gira ble jeg på min egen trening. Kundens målsetning er å klare flere pullups samt å øke i knebøy, så da ble det helt enkelt det som stod på min meny også:

A1) 4 x 8 knebøy @ 90kg
A2) 4 x 10 pullups
B1) 3 x 8+8 utfall bakover fra step @ 60kg
B2) 3 x 10 chins
C1) 2 x 15+10 hofteløft @ 90kg
C2) 2 x 10 nøytrale pullups

Jeg tror jeg har gjort 5 x 5 i knebøy på 90kg i ett år snart, så gjett om jeg var glad da jeg endeføkkingsli gjorde fler enn 5 repetisjoner på samme vekt! Og at det ble hele 9 sett med 10-ere i strikte pullupsvarianter er jo heller ikke til å skjemmes av eller? ;-)

IMG_2511

Håper dere har hatt en fin helg og søndag! Vi får straks besøk av Ian sin bror, så det er vel på tide å re opp gjestesengen.

I’m out,
snaiks :-)

2 kommentarer om “Squats & pullups

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s