(do not?) try this at home

Jeg er så sinnsyk god til å utsette ting at jeg skulle hatt en pris for det. Spesielt min egen trening. Det vil si, jeg er ekstra flink til å utsette når jeg vet jeg har god tid. Helt til jeg ikke har god tid lenger liksom. Da får pipa (av og til- noen ganger dropper jeg jo helt enkelt treningen) en annen lyd. Og det fikk den jammen idag.

Jeg skulle trene før lunchmøte vi hadde på jobben idag, men fikk av uforutsette grunner (I’ll tell y’all tomorrow!) ikke tid likevel og hadde dermed «plutselig» bare anledning til å trene mellom mine to siste kunder for dagen. 40 minutter var det jeg hadde til rådighet og jeg måtte derfor ty til draskiske midler. Det vil si cardio. Men ikke hvilken som helst cardio- jeg gjorde cardio med tunge vekter. Det er slitsomt det.

Med start hvert tredje minutt gjorde jeg 10 runder av:
5 power cleans @ 50kg
5 push press @ 50kg
5 knebøy @ 70kg
5 ring-pullups

IMG_2558-2

IMG_2559

IMG_2560

IMG_2561

IMG_2562

IMG_2563

IMG_2564

Det ser kanskje ikke så farlig ut, men tro meg, det var slitsomt. Så da er det vel ok at jeg har hatt både norsk smågodt, brownie og sjokolade til kvelds? Eller? Jeg hadde jo salat til middag!

Anyways, nå er det iallefall leggetid.
God natt fininger,
I’m out!

11 kommentarer om “(do not?) try this at home

  1. Ja, det er helt ok med den kveldsen :P
    Det virker morsomt (og forferdelig slitsomt) å trene slike runder som du gjør. Ikke rart du er i god form nei O.o

  2. Heftig! Selv har jeg akkurat meldt meg inn på et crossfitsenter og synes det dr superkjekt. Derimot har jeg blitt dårligere på å legge inn mine tunge styrkeøkter. Vil maksstyrken min fort forfalle da tro? Noen tips for hvordan jeg bør legge opp treningsuken når jeg gjerne vil trene både crossfit og maksstyrke? :-)

  3. Hei! Blir så innmari insprirert av deg! Lurer på om du kunne poste noen av dine beste/favoritt – økter? Jeg liker utorlig godt blandigen av høy-intiensiv cardio og styrketrening, så du er en super inspriasjonskilde når det kommer til oppsett av økter :-) Takk for at du deler, du aner ikke hvor mye du har hjulpet.

    1. Hei! Så hyggelig å høre ;-) Jeg har vel egentlig ikke noen spesielle favorittøkter, men om du tar en titt under kategorien «videoblogg» og/eller «treningsdagbok» og du vil se at det er mange av de samme øktene som går igjen. Håper det kan være til hjelp :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s