Rapport

Det er ikke stort å rapportere fra denne fronten annet enn at jeg hadde en treeeeeig runde rundt marinaen i morges, nesten kjørte meg vill i Sharjah (heldigvis bare nesten), og så vidt gav etter for sjokoladesuget etter middag (men jeg gjorde det ikke altså!).

Og så jo: mamma, pappa og søskenbarnet mitt Ine Marie er på vei til oss as we speak!!! Jeg gleder meg så :-D De lander før fuglene fiser i morgen så jeg burde egentlig sove, men vi tar igjen tapt søvn på stranden tenker jeg så det er jo ikke så farlig om jeg er litt trøtt ;-) Jeg har i tillegg for uvanlighetens skyld fri både fredag og lørdag denne helgen så jeg ser virkelig frem til kvalitetstid med de beste jeg vet om :-)

En ting til: jeg fikk femti føkkings roser av Ian i dag! Jeg trodde jo kollegaen min tullet da jeg kom på jobb og så buketten som han sa var til med fra Ian. Seriøst. Vi er jo ikke akkurat ett sånt par som feirer Valentines og sånn, men dette kan jeg trives med kjenner jeg. Han er jammen en going han der mannen min :-) Han har forøvrig sovnet for lenge siden i sengen her, så jeg tror jeg joiner ham i drømmeland.

IMG_2988

God natt partypeople!

2 kommentarer om “Rapport

  1. For noen fine ringer du har! :D Hvilken er gifteringen? Og eventuelt forlovelsesringen? ;) Nydelige var de :)
    Koppen var forøvrig også fin, haha :D

    1. Ringen Ian fridde med, og som jeg også ville ha som giftering, er den med den store diamanten. Den andre ringen fikk jeg laget selv for penger jeg vant på en fitnesschallenge her i Dubai. Koppen er fin den også, enig ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s