3 runder, 30 min

Vel, økten jeg gjorde i kveld burde iallefall ikke ha tatt mer enn 30 minutter, men det gjorde den gitt. Nærmere en time (!) tok det meg å gjøre 3 runder av følgende:

10 trapbar deadlift @ 100 kg
10 push press @ 50 kg
10 knebøy @ 80 kg
10 chins
10 dips
10 reverse incline crunches

Selve runden tar ikke så mye mer en 7 minutter, så med litt pause mellom hver runde burde økten altså ikke være så tidkrevene, men, det var den. Og spør dere meg hva jeg driver med i mellomtiden så har jeg desverre ikke noe godt svar, men som vanlig har iallefall Instagram skyld i det hele.

Så ja, absolutt ikke den mest vellykkede treningen jeg har gjennomført i mitt liv, men av og til er noe bedre enn ingenting, og idag var en sånn dag. Kan jo tross alt ikke fovente for mye nå som jeg ikke er fuelet av sjokolade heller liksom ;-) Bedre lykke imorgen kanskje!

IMG_2902

Til kvelds ble det ovnsbakt laks med blomkålsmos og filmen Big Hero 6 på skjermen- begge deler anbefales! I skrivende stund har Ian allerede sovnet ved siden av meg her, så jeg får skyndte meg med å sove jeg også før han begynner å snorke :-P

God natt!

4 kommentarer om “3 runder, 30 min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s