Waldorf Astoria

Da er vi altså sjekket inn på Waldorf Astoria i Ras Al Khaimah, og det ante meg jo av prisen at dette skulle være ett over middels ok hotell, men denne luksusen hadde jeg virkelig ikke forventet! Fy søren for ett flott hotell altså! Og så den utsikten! Jeg hadde booket ett helt vanlig rom til oss jeg, men da vi kom frem hadde vi visst blitt oppgradert til en junior suite- and let me tell you, det var ikke noe junior ved noe på vårt rom iallefall. ..noe aner meg at våre snille kolleager har hatt med en finger i spillet her ass :-) I kveld hadde vi egentlig bestillt bord på en fin japansk restaurant her på hotellet, men da jubilanten sovnet bestilte jeg heller to burgere opp på rommet. Jeg vekket Ian slik at han fikk spise den ene altså ;-)

Ha en fin kveld- we’re signing out!

4 kommentarer om “Waldorf Astoria

  1. Åh, ser aldeles nydelig ut… bittebittebittelitt misunnelig bare… :P er dette langt unna der dere bor? forventer bildespam ila helga altså! :D

  2. Herregud så diiigg! Og romantisk ;-) Jeg håper skikkelig på at dere får barn snart jeg, litt sånn helt ut av det blå og skrive det, men ja, er man ivirig bloggleser, så er man ivirg! Tihi :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s