Treig som faen

Herregud. Jeg visste at jeg hadde med meg noen ekstra «ferie-kilo» på løpetur i dag og at det var en stund siden sist jeg løp, men likevel. Herregud. Desidert den tyngste løpeturen (eller skal jeg si lunketuren!) på veldig, veldig lenge. Og jeg hadde så lyst til å bare stoppe opp og gå hele veien hjem, men jeg hadde helt enkelt ikke tid til det da jeg måtte rekke hjem for en dusj og hårvask før dagens første kunde. 

Oh well, jeg sier som den nyeste boken i Ian’s samling; «shit happens so get over it».Jaja, håper dere hadde en lettere start på onsdagen enn meg, og at dagen bare blir bedre :-)

Og ja, bildet er OBVIOUSLY tatt før løpeturen. Etterpå var det ikke like mye futt i kroppen gitt!

Laters!

3 kommentarer om “Treig som faen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s